Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu'na Sahip Çıktı

Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlıktan geri çekilmesinin gözler muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çevrilmişti. Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu için ne dedi? Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu'na Sahip Çıktı

Kılıçdaroğlu, bugün Davutoğlu'nun ardından partisi MKYK organıyla bir toplantı yaptı ardından da basın toplantısı düzenledi. Kılıçdaroğlu, "Ahmet Davutoğlu'nu Savunmak Bize Düştü" dedi.

Bugün siyasette yoğun saatler yaşanırken CHP'nin bir basın açıklaması yapması bekleniyordu. CHP'den Selin Sayek Böke veya Haluk Ünal'ın gerçekleştireceği tahmin edilen basın toplantısı bizzat Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından gerçekleştirildi.

Kemal Kılıçdaroğlu, "4 Mayıs Darbesi" şeklinde nitelediği süreç için "Davutoğlu'nu Başbakanlık koltuğuna milli irade gerilemiştir. 23 Milyon kişinin iradesiyle koltuğa oturan Davutoğlu bir kişinin iradesiyle koltuğundan ayrılmak zorunda kalmıştır." Şeklinde konuşarak dikkat çekti.

Demokrasinin temini için Ahmet Davuoğlu'nu savunduğunun altını çizen CHP Lideri, Başbakanı da diktatörlüğün yolunu açmakla suçladı.

CHP'nin darbeye karşı teminat olduğunu belirten Ana Muhalefet Partisi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu "Kimsenin şüphesi olmasın darbecileri yeneceğiz, demokrasi kazanacak" dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.