Keşan'da Feci Kaza!! Otomobil Takla Atıp 100 Metre Sürüklendi: 2 Ölü , 1 Yaralı

Edirne'nin Keşan İlçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç önce refüje çarptı ardından ise takla atarak 100 metre sürüklendi. Araç içinde bulunan 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Keşan'da Feci Kaza!! Otomobil Takla Atıp 100 Metre Sürüklendi: 2 Ölü , 1 Yaralı

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde refüje çarparak takla atan otomobilde bulunan 19 yaşındaki sürücü Gökberk Karasu ve arkadaşı 25 yaşındaki Hüseyin Özgünay hayatını kaybetti, 21 yaşındaki İsmail Gürses ise kazada ağır yaralandı.

Bugün saat 04.45 sularında, Keşan-Malkara karayolu Yenimuhacir Beldesi Kavşağı yakınlarında meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nden Keşan’a gitmekte olan Gökberk Karasu, yönetimindeki 59 LG 557 plakalı otomobillin direksiyon kontrolünü yitirince refüje çarptı. Araç refüje çarpması sonucu takla attı. Takla atan otomobil 100 metre sürüklenen araçtan fırlayan sürücü Gökberk Karasu ve arkadaşı Hüseyin Özgünay olay yerinde hayatlarını kaybederken, İsmail Gürses ise ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İsmail Gürses, ambulansla kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Gürses'in ameliyatının ardından yoğun bakım ünitesine alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Ölen Karasu ve Özgünay'ın cesetleri ise savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Son Fotoğrafları

Alınan bilgilere göre üç arkadaşın gezmek için Malkara İlçesi'ne bağlı Yaylagöne Mahallesi’nden Keşan'a gittikleri öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Gökberk Karasu’nun kendisine ait sosyal medya sayfasında, araçta hayatını kaybeden arkadaşı Hüseyin Özgünay ile birlikte kısa süre önce çekilen fotoğrafını paylaştığı görüldü. Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Son dakika haberlerinden gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com   | Keşan

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.