Kırıkkale'de İnfaz Koruma Memurlarını Taşıyan Servis Devrildi: 26 Yaralı

Kırıkkale'nin Keskin İlçesinde, infaz koruma memurlarını taşıyan servis minibüsü, yolların kaygan olması nedeniyle devrildi. Kazada 26 kişi yaralandı. İşte bölgeden alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Kırıkkale'de İnfaz Koruma Memurlarını Taşıyan Servis Devrildi: 26 Yaralı

Kırıkkale'de infaz koruma memurlarını taşıyan servis minibüsü devrildi.

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde bulunan T Tipi ceza evine, bugün sabah saatlerinde infaz memurlarını götüren servis otobüsü devrildi. Devrilme sonucu meydana gelen trafik kazasında 26 kişi yaralandı.

Kırıkkale'nin çeşitli semtlerinden topladığı infaz memurlarını Keskin ilçesinde bulunan T Tipi ceza evine götürmek için sabah yola çıkan ve Şahin Aydın yönetiminde olduğu açıklanan 71 S 0042 plakalı servis otobüsü, saat 08.00 sularında Kırıkkale-Kırşehir karayolunun 17. kilometresinde yoğun kar yağışı ve yolun kaygan olması nedeniyle bariyerlere çarparak yola yatması sonucu devrildi. Kazadan 26 kişi yaralanırken, Kırıkkale-Kırşehir karayolu trafiğe bir süre kapandı.

Kaza sonrası 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralılardan 16'sı Kırıkkale Yüksek İhtisas, 10'u ise Tıp Fakültesi Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Yaralılar, kazanın yolun kaygan olması ve sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiğini belirtirken, bu sırada arkadan araç gelmemesinin büyük bir şans olduğunu kaydettiler.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, Türkiye haberlerinden, kaza haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | Kırıkkale

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.