Kırıkkaleli Jandarma Uzman Çavuş Turgay Ugantaş Şırnak'ta Şehit Oldu

Şırnak'ta terör örgütü PKK'lı teröristler ile girilen çatışmada Jandarma Uzma Çavuş Turgay Ugantaş şehit oldu. Şehidin acı haberi Kırıkkale'de bulunan ailesine ulaştı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kırıkkaleli Jandarma Uzman Çavuş Turgay Ugantaş Şırnak'ta Şehit Oldu

Şırnak'tan bir acı haber daha geldi. Alınan son bilgilere göre Şırnak'ın Uludere İlçesi kırsalında bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonda teröristlerin açtığı ateşte 1 asker şehit oldu. Şehit olan 33 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Turgay Ugantaş'ın acı haberi Kırıkkale'deki ailesine ulaştı.

Şehit Turgay Ugantaş'ın Kırıkkale'nde bulunan Etiler Mahallesi'nde 4 katlı apartman binasının 2'nci katında oturmakta olan ailesinin evine giden Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, evde bulunan anne Zühre Ugantaş'a oğlunun şehadet haberini verdi. Oğullarının acı haberi alan ikisi erkek bir kız çocuğu annesi Zühre Ugantaş, gözyaşlarına boğuldu. Bu sırada çarşıda bulunan baba Cemal Ugantaş, oğlunun şehit olduğunu öğrenince eve geldi. Gözyaşı döküp, feryad eden anne ve babaya 112 Acil Servis ekipleri sakinleştirici iğne yaptı. Albay Çakmak da aileyi teselli etmeye çalıştı.

Jandarma Uzman Çavuş Turgay Ugantaş'ın 13 yıllık asker olduğu, eşinden 3 yıl önce boşandığı ve 4 yaşında bir erkek çocuğu bulunduğu öğrenildi. Şehidin kız kardeşinin de polis olduğu belirtildi,

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankacmaz ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ugantaş ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Belediye ekipleri, de eve Türk bayrağı astı. Şehidin cenazesinin yarın Kırıkkale Nur Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Şehitlik Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.