Kısa ve Özlü SMS Cuma Mesajları-Anlamlı Cuma Sözleri 2017

Mübarek Cuma gününde sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel, özlü ve kısa cuma mesajları haberimizde. İşte sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel ve özlü sms cuma mesajları.

Yayınlanma:
Kısa ve Özlü SMS Cuma Mesajları-Anlamlı Cuma Sözleri 2017

Cuma gününün gelmesi ile birlikte binlerce vatandaş, internet üzerinde yakınlarına ve sevdikleri gönderebileceği en güzel ve anlamlı cuma mesajlarını aramaya başladı. İşte cuma gününde sevdiklerinize gönderebileceğiniz ve onlarla paylaşabileceğiniz en güzel, anlamlı ve kısa cuma mesajları.

# İnsanlar geçmişin hasretini, geleceğin özlemini, yaşadığı anında şikayetini belirtirler. Allah bizi şikayet edenlerden değil, her daim şükredenlerden eylesin. Hayırlı ve Nurlu Cumalar.

# Duaların dergahta çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbım dualarımızı kabul ve makbul eylesin. Mevlam bizleri rahmetinden mahrum eylemesin. Hayırlı Cumalar.

# Yakınlık ne zamanla ne de mekanla sınırlanabilir. Eller ve yürekler Allah’a açıldığında ilk hatırlanan en sevilenlerdir. Aklımda yüreğimde ve duamdasınız. Cumanız mübarek olsun

# Bu dünya fani sakın güvenme, giden geri gelmez, gelen burada kalmaz, Allah sevgisi gönüllerden hiç bir zaman çıkmaz. Gönlünüz iman yüreğiniz huzurla dolsun, Hayırlı ve Nurlu Cumalar Geçirmeniz Dileğiyle..

# Tüm din kardeşlerimin mübarek Cuma günü kutlu olsun. Allah herkese yardım ve şifa versin, bu güzel gününüz gülümsemelerle dolsun taşsın. Hayırlı Cumalar.

Resimli Cuma Mesajları İçin TIKLAYIN

# Pembeliği ile doğan güneş, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duyguyu sizlere taşısın. Hayırlı cumalar.

# Dünya dostunuz olmaz, dost ise duasız kalmaz imiş. Dostun duasını alanın sırtı da hiç bir zaman yere gelmez imiş. Duanızda bulunabilmek ümidiyle. Hayırlı Cumalar.

# Bütün güzelliklerin anahtarını kendinde bulunduran Rabbımın, hakkımızda en hayırlı kilitleri açması dilekleri ile. Cumanız mübarek olsun.

# Yükü sevgi, özü saygı, gücü maneviyat, süsü hoşgörü, yükü barış olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanızı en içten dileklerimle kutlarım.

# Şükür ki; karanlığı aşan, Cuma’ya ulaşan dualarımız var. Hayırlı ve Nurlu Cumalar.

# Yaşantınız Rabbımın yolunda ve ameliniz hayırlar ile dolu olsun inşallah. Cumanız mübarek, dualarınız kabul ve makbul olsun.

# Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun. Allah Cumanızı kabul, makbul ve mübarek eylesin.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.