Kısmetse Olur 21 Nisan Fragmanı (Kısmetse Olur Yeni Bölümde Tansiyon Yükseliyor)

Kısmetse Olur evinde tartışmalar ve atışmalar gittikçe alevleniyor. Adnan ile Emre arasında başlayan tartışma gittikçe büyüdü. İşte Kısmetse Olur programının yayınlanan yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm ile ilgili alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 21 Nisan Fragmanı (Kısmetse Olur Yeni Bölümde Tansiyon Yükseliyor)

Kanal D ekranlarının sevilen programı Kısmetse Olur'un 21 Nisan günü ekranlara gelecek olan yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanı Kanal D tarafından yayınlanırken dizinin yeni bölümü ile ilgili detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Peki Kısmetse Olur'un ekranlara gelecek yeni bölümünde neler yaşanacak? Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanını nasıl izleyebilirim? Cevaplar için haberimizin devamına göz atabilirsiniz.

Kısmetse Olur'un ekranlara gelen son bölümüne Rabia'nın gözyaşları damga vurdu. Yaşadığı zor günler nedeniyle stresli ve üzgün anlar geçiren Rabia gözyaşları dökerek üzüntüsünü gösterdi. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Kısmetse Olur'dan ayrıldığını açıklayan ve ardından bu kararından vazgeçen Adnan, Emre ile tartışmaya başlar.

Kısmetse Olur'un son bölümünde yaşanan tartışma sonrasında yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve fragmanda Emre'nin şu sözleri söylediği görüldü: "Bir dostluk daha bitmiştir. Var mı başka sorusu olan?"

Öte yandan Kısmetse Olur'da Melis flaş iddialar ortaya attı. Melis, Adnan'ın Didem ile yaşadığı ilişkinin en güçlü ilişki olması adına uğraştığını ve bu yolda evde herkesin bir biri ile arasını bozduğunu söyledi. Batuhan ve Cansel ile arası bozulan Melis, bunun sorumlusu olarak da Adnan'ı gösterdi ve ona sitem etti.

Öte yandan Emre, damat adayı Adnan'ın konuşması sırasında araya girdi ve ona neyin peşinde olduğu sorusunu yöneltti. Bu soru üzerine ise Adnan o eski Emre ölmüş sözlerini söyledi. Bu atışma sonrasında ikili arasındaki tartışmalar daha da alevlendi.

Bir diğer taraftan İlkay Akın'ın evdeki hareketlerinden şüphelendiğini söyledi. İlkay konu ile ilgili, “Sana karşı olan güven problemim bitmediği sürece yakın arkadaş olamayacağız” ifadelerini kullandı.

İşte Kısmetse Olur Yeni Bölüm Fragmanı

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.