Kısmetse Olur 22 Mart Bölümünde Neler Olacak? Kısmetse Olur 22 Mart Saat Kaçta?

Ekranların sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kısmetse Olur'un yeni bölümünde neler yaşanacak? Kısmetse Olur'un yeni bölümü saat kaçta yayınlanacak? İşte Kısmetse Olur'un yayınlanacak yeni bölümü ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 22 Mart Bölümünde Neler Olacak? Kısmetse Olur 22 Mart Saat Kaçta?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve binlerce izleyici tarafından büyük bir beğeni ile takip edilen Kısmetse Olur, 22 Mart akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Peki Kısmetse Olur 22 Mart gecesi yayınlanacak bölümde neler yaşanacak? Kısmetse Olur'un 22 Mart fragmanında hangi olaylar yaşandı? İşte Kısmetse Olur 22 Mart bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacak olaylar.

Kısmetse Olur evinin yeni bölümünde Sevgican, Gamze ve Farima Emre'ye aday oluyor. Tabi 3 kızın aynı erkeğe aday olması, tartışmaları ve olayları da beraberinde getiriyor. Öte yandan konu ile ilgili açıklama yapan Melis, Emrenin popüler bir insan olduğu ve bu nedenle kızları bu eyleme sürüklediğini söyledi. Ancak Melis'in bu açıklamalarına Gamze cevap veriyor ve popülerlikle hiç işi olmadığını, popülerliğe ihtiyacı olmadığını söylüyor.

Kısmetse Olur evine gelen Tuğçe'nin kuzeni ise flaş açıklamalarda bulunuyor ve Akın ile Tuğçe ilişkisinin bittiğini söylüyor. Ancak Melis bu konuda da konuşuyor ve Melis'in içinde Akın'a karşı halen duygu olduğunu söylüyor.

Öte yandan Yağmur yaptığı açıklamada Aycan ile Onur cephesinde duyguların henüz bitmediğini Onur'un hislerinin henüz yok olmadığını söyledi.

Kısmetse Olur 22 Mart Fragmanı

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kısmetse Olur'un ekranlara gelen son bölümünde Şehmus ile Yağmur'un baş başa konuşması Şehmus'un annesi Emine Hanım'dan kaçmıyor. Emine Hanım Yağmur konusunda onay vermiyor ve Yağmur'u istemiyor, ancak Şehmus ise Yağmur'u istiyor. Melis ise bu durumdan istifade ortalığı iyice karıştırdı. Emre ise 3 taliplisi karşısında ne yapacağını ve hangi yönde karar alacağını kestiremiyor.

Kısmetse Olur 22 Mart Çarşamba günü saat 12.15'te Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

5haber.com |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.