Kısmetse Olur 22 Nisan Haftanın Finali (Kısmetse Olur'da Kim Elendi?)

Kanal D ekranlarının sevilen programı Kısmetse Olur, yeni bölümü ile 22 Nisan'da ekranlara gelecek. Peki Kısmetse Olur'un yeni bölümünde neler yaşanacak? Kısmetse Olur yeni bölümde kim elenecek? İşte Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı ve detaylar.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 22 Nisan Haftanın Finali (Kısmetse Olur'da Kim Elendi?)

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur, 22 Nisan günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Binlerce kişi tarafından büyük bir ilgi ve merakla izlenen Kısmetse Olur, yeni bölümü ile 22 Nisan'da ekranlara gelecek. Peki Kısmetse Olur'un yeni bölümünde neler yaşanacak? Kısmetse Olur'da Adnan son tartışmalar sonra nasıl bir yol izleyecek? İşte Kısmetse Olur'un 22 Nisan günü yayınlanacak bölümünde yaşanacak olaylar ve Kısmetse Olur'un 22 Nisan Cumartesi fragmanı.

KISMETSE OLUR 22 NİSAN HAFTANIN BİRİNCİSİ VE ELENENİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur'un son bölümünde Adnan'ın evdekiler ile arasında tartışmalar artıyor ve Adnan hemen hemen herkes ile tartışmalı hale geliyor.

Akın ile Tuğçe arasındaki iyi ilişkilere de nazar değdi. Akın Tuğçe'ye sinirlenerek, “Şu an bu evde olmak istemiyorum çekip gitsem giderim yani o derece” sözlerini söyledi ve beklenmedik bir tartışma başladı.

Geçtiğimiz haftalarda evden ayrılma kararı alan, ancak daha sonra eve tekrar geri dönen Adnan ile Melis'in de arası bozuldu. Adnan ile ilgili açıklamalarda bulunan Melis, Emre gelmeden önce Adnan'ın popüler damat adayı olduğunu söyledi. Emre'nin gelmesinin ardından Adnan'ın bu popülaritesinin düştüğünü söyleyen Melis, Adnan’a yönelerek şu sözleri söyledi: “Bunun nedenini hiç düşündün mü? Semih’le hiç konuştun mu?”

Evde son haftalarda devam eden gergin havadan şikayetçi olduğunu söyleyen Akın, “Burada herkes 3 günde 5 günde değişiyor ben de değiştim” dedi ve üzerine çok gelinmesinden dolayı isyan etti..

Melis ile Emre'den art arda gelen tepkiler ile büyük bir çok yaşayan Adnan, “Birincilikten vurdunuz, dostluktan vurdunuz, bu adamın dostluğu güvenilmez dediniz” ifadelerini kullanıyor.

Adnan'ın bu tartışmasının ardından ise tansiyon yükseliyor ve Emre Adnan'a dönerek, “Ne zararımı gördün benim burada” şeklinde bağırdı.

İşte Kısmetse Olur 22 Nisan Cumartesi Bölümü Fragmanı

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.