Kısmetse Olur 26 Nisan'da Büyük Tartışma (Gamze ile Melis Bir Birine Giriyor)

Ekranların sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur, 26 Nisan günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek. İşte 26 Nisan Kısmetse Olur programına ait detaylar ve Kısmetse Olur 26 Nisan fragmanı.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 26 Nisan'da Büyük Tartışma (Gamze ile Melis Bir Birine Giriyor)

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 26 Nisan günü ekranlara gelecek olan yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Binlerce takipçi tarafından büyük bir merak ve beğeni ile izlenen Kısmetse Olur'un yarın ekranlara gelecek olan yeni bölüm fragmanında büyük tartışmalar yer aldı. Tansiyonun bir an bile olsun düşmeyeceğinin göründüğü Kısmetse Olur, 26 Nisan günü ekranlara gelecek.

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında son haftaların tartışmalarla adı gündeme gelen Melis, Gamze ile atışmaya başlıyor. Fragmanda ciddi şekilde kavga ettikleri görülen Melis ile Gamze'nin bu tartışmasının neden olduğu da yarın yayınlanacak olan yeni bölümde belli olacak. Son günlerde İlkay'la da sorunlar yaşamakta olan Melis, onu Kırmızı oda da terk etti. İlkay'ın ilişkide ciddi olmadığını söyleyen Melis, beklentisinin karşılığını bulamadığını söyledi. Artık İlkay'ın biraz daha ciddi olmasını isteyen Melis, bu nedenle onu kırmızı oda da terk etti.

Öte yandan Gamze, İlkay ile Melis arasındaki ilişkiyi yorumluyor. Gamze'nin yorumları ile çileden çıkan Melis, daha fazla bu sözlere dayanamıyor. Bu sözler sonrasında Melis ile Gamze büyük bir kavga yapıyor ve bir birine giriyor. İkilinin bu tartışmasına damatlar evinden de büyük tepki geldi.

Kısmetse Olur yeni bölümü ile hafta içi her gün 12.30'da Kanal D ekranlarında. İşte Kısmetse Olur 26 Nisan Fragmanı.

Kısmetse Olur'da Kim Elendi?

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde kimse elenmedi. Elemeye kalan Akın ile Pınar, Seda Akgül'ün isim açıklamasını beklerken torbadan eleme yok yazısı çıkmıştı.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.