Kısmetse Olur 28 Ocak'ta Diskalifiye Şoku Yaşandı (Kısmetse Olur'da Kim Elendi 28 Ocak)

Büyük bir beğeni ile takip edilen izdivaç programı Kısmetse Olur, bu akşam yeni bölümü ile ekranlara geliyor. İşte yeni bölüm ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 28 Ocak'ta Diskalifiye Şoku Yaşandı (Kısmetse Olur'da Kim Elendi 28 Ocak)

Ekranların sevilerek izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur, bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur, bu akşam yayınlanacak yeni bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Haftanın birincisinin ve sonuncusunun belli olacağı bölümde nefesler tutuldu. Kısmetse Olur 28 Ocak 2017 Cumartesi günü yayınlanacak olan bölümde, haftanın birincileri belli oluyor. Kanal D resmi internet sitesinde yayınlanan son bölüm özetinde Adnan ve Didem haftanın birincisi olurken, damat adaylarından Berker evden diskalifiye ediliyor.

Kısmetse Olur'da günlerdir konuşulan Berker konusu bugün açıklığa kavuşuyor. Evde ilişkisi olduğu halde dışarda olan eski sevgili Serap'la görüşmeye devam eden Berker evdev diskalifiye ediliyor. Bunun yanı sıra eski gelin adaylarından olan ve eve dönme şansı olan Serap da Berker'le birlikte diskalifiye ediliyor. Olan biten herşeyden haberi olan ama bunu saklayan Barış da uyarı alıyor.

Kısmetse Olur'un son bölümünde yaşanan olayları, magazin haberlerini ve diğer detayları öğrenmek için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.