Kısmetse Olur Evinde Haftanın Veda Edeni ve Birinci Açıklandı

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen yarışma programı Kısmetse olur'da bu haftanın final bölümü tamamlandı ve elenen isim açıklandı. İşte Kısmetse Olur evine veda eden isim.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur Evinde Haftanın Veda Edeni ve Birinci Açıklandı

Kanal D ekranlarının fenomen yarışması haline gelmiş olan Kısmetse Olur'dai tansiyonu yüksek geçen hafta sonrasında gözler ele akşamına çevrilmişti.

Önceki akşam yayımlanan ele turunda kimin eleneceği, binlerce izleyici ve takipçi tarafından merakla bekleniyordu. Tansiyon seviyesi oldukça yüksek geçen bir haftanın ardından, eleme gecesi de stresli geçti. Her bölümünde yaşanan farklı evlilik konseptleri ile izleyici adeta ekran başına kitleyen televizyon yarışma programı Kısmetse Olur'un bu haftanın final bölümünde bir yarışmacı, Kısmetse Olur'a veda etti. Stresli ve tansiyon seviyesi bi hayli yüksek geçen haftanın finali bölümünde elenecek isim, izleyiciler tarafından az çok tahmin edilmişti. Binlerce takipçi ise, kısmetse olur'un bu hafta yayımlanan final bölümünde, yarışmanın birincisinin ve yarışmadan elenen ismin kim olduğunu merak etti. İşte Kısmetse Olur'da bu haftanın birincisi ve haftanın eleneni.

Elemeye Aycan ve Metehan İsimleri Kaldı

Kısmetse Olur'un yoğun tartışmalar ve stres içinde geçen haftasının sonunda eleme turuna Aycan ve Metehan isimleri kaldı. Elenecek kişiyi belirleyecek olan damatlar veya gelinler, kendi evindeki kişiyi korumayı başardı ve Seda Akgül, çeki alan ve yarışmadan elenmekten kurtulan ismi açıkladı. Kısmetse Olur evine veda eden isim ise gelinler evinden Hazal'ın 10 bin TL'lik çeki alması sonucu Metehan oldu.

Haftanın Birincileri

Haftanın birinciler ise Hazal ve Aykut isimleri oldu. Birinciler, bu hafta koruma altına alındıkları için eleme heyecanı yaşamayacaklar. Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanına bakılırsa Semih ile yolları ayıran Hazal ile Gamze Taşkın arasında bazı tartışmalar yaşanacak. Erkeksi tavırları ile Kısmetse Olur evinde sürekli olarak gündemde kalmayı başaran ve tartışmalar içinde yer alan Gamze Göktürk, bu hafta evin tüm erkek adaylarını hedf alacak.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.