Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Sinema Filmi ile Bu Kış Beyazperde'de

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sinema filmi ile bu kış beyazperdeye gelecek. İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi hakkında alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Sinema Filmi ile Bu Kış Beyazperde'de

Sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, büyük bir merakla beklenen yeni filmi ile bu kış beyaz perdeye geliyor.

25 Film'in yapımcılığında çekilecek yeni sinema filmi ile bu kış beyaz perdeye gelecek olan Kıvanç Tatlıtuğ,  yine hüzünlü bir hikaye ile sinema severleri yine hüzne boğacak. Medyatava’da yer alan habere göre hüzünlü bir baba-oğul hikayesinin anlatılacağı filmin yönetmen koltuğunda Bora Egemen oturuyor.

Ekim ayında Kaş’ta çekimlerine başlanacak olan filmin gösterim tarihi kısa süre sonra açıklanacak.

2007 yılında ‘Amerikalılar Karadeniz’de 2’ filminde rol alan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 2013 yılında çekilen Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ‘Kelebeğin Rüyası’ filmindeki performansıyla büyük beğeni toplamıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

27 Ekim 1983 yılında Adana'da dünyaya gelen Tatlıtuğ, 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur.

İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakterini canlandıran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterine hayat vermiştir. Ardından Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Behlül karakteri ile başrolü Beren Saat ile paylaştı.

2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır. Oyuncu eylül 2016'da, Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Cesur ve Güzel adlı dizi ile, 2 yıl aradan sonra oyunculuğa devam etmiştir.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.