KKK 2017 Yılı 1. Dönem Uzman Erbaş Alımı Ön Başvuru Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2017/1 dönemi uzman erbaş alımı ön başvuru sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
KKK 2017 Yılı 1. Dönem Uzman Erbaş Alımı Ön Başvuru Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2017 yılı 1. dönem uzman erbaş alımı ön başvuru sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından DBP'de geçtiğimiz aylarda yayınlanan Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2017/1 uzman erbaş alımı başvurularına binlerce aday başvurmuştu. İlgili alıma başvuruda bulunan adaylar arasından başvuru şartlarına uygun olanlara ait ön başvuru sonuçları yayınlandı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayınlanan son dakika duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

"Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2017 Yılı 1’inci Dönem Uzman Erbaş Temin Faaliyeti Ön Başvuru Sonuçları. Durumunuzu öğrenmek için tıklayınız "

Mülakatlar Ne Zaman?

# 2017 Yılı Uzman Erbaş Temin Faaliyeti kapsamında Seçim Aşaması Faaliyetleri (Kayıt Kabul Faaliyetleri, Fiziki Yeterlilik Testi ve Mülakat) 18 NİSAN-05 MAYIS 2017 tarihleri arasında MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı (Cebeci/ANKARA) yapılacaktır.

# Aday numarası 100001 ile 108302 arasında olan adaylara çağrı yapılmıştır.

# Başvuruda bulunan adaylardan sınavlara çağrılanlar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı (Cebeci/ANKARA) hazır bulunacaklardır.

Başvuru Evrakları

# Adayların getirecekleri belgeler ve seçim aşaması ile ilgili diğer hususlar aşağıda yer alan Başvuru Kılavuzunda açıklanmıştır. Adaylar başvuru kılavuzunda belirtilen hususlara ilave olarak, “Sınav Giriş Belgesi’nin yazıcı çıktısı ile “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu (3 adet)” sınava gelirken getirecekler, dosyaya koymayacaklardır.

# Adayların kayıt kabul aşamasında teslim ettiği belgeler iade edilmeyecektir. Söz konusu belgeler saklama süresi sonunda imha edilecektir. Bu nedenle adayların nüfus cüzdanı (kimlik), diploma, terhis belgesi, sertifika, ehliyet vb. belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini getirmeleri, asıl belgelerini teslim etmemeleri önem arz etmektedir. Aslını getirmeden, sadece belgenin fotokopisini veya belgegeçer suretini getiren adaylar, belgelerini başvuru kılavuzu esaslarına göre tamamlayıncaya kadar sınava kabul edilmeyeceklerdir.

Sabah saatlerinde ise Milli Savunma Bakanlığı, 2016/6 sözleşmeli er aday bilgilendirme duyurusunu yayınlamıştı. İlgili habere gitmek için lütfen TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.