Konya, Isparta ve Burdur'da Okullara Kar Tatili Verildi (30 Aralık 2016)

Yoğun kar yağışı nedeniyle Konya, Isparta ve Burdur'un bazı İlçelerinde okullara kar tatili verildi. İşte kar tatili yönünde gelen son dakika açıklaması.

Yayınlanma:
Konya, Isparta ve Burdur'da Okullara Kar Tatili Verildi (30 Aralık 2016)

Ülke genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle Konya'da, Isparta'da ve Burdur'da okullara tatil verildi.

Konya

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ilçeler Selçuklu, Karatay ve Meram ile birlikte 12 ilçede ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi.

Konya Valiliği, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle merkez ilçeler Selçuklu, Karatay ve Meram ile Akşehir, Seydişehir, Tuzlukçu, Doğanhisar, Taşkent, Yunak, Beyşehir,

Hüyük, Derebucak, Kadınhanı, Hadim, Sarayönü ve Derbent İlçerin'de, ilk ve orta dereceli okullar ile rehabilitasyon merkezlerinde eğitime yarın olmak üzere 1 gün ara verildiğini açıkladı. Hamile ve engelli kamu çalışanlarının da idari izinli sayıldığı belirtildi.

Isparta

Isparta’da dün akşam başlayan kar yağışının etkili olduğu Yalvaç ve Eğirdir ilçelerinde, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı kaymakamlık kararıyla ilk ve orta dereceli okullar, yarın tatil edildi.

Burdur

Burdur’da yoğun kar yağışının etkili olduğu Altınyayla ve Çavdır ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. Gölhisar İlçesi’ne bağlı İbecik, Elmalıyurt ve Yeşildere köylerinde taşımalı eğitim gören öğrenciler için de yarın okulların tatil olduğu belirtildi.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.