Konya , Kırıkkale ve Karabük'te Okullar Tatil Mi? (Son Dakika Açıklaması)

Orta Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok ilde eğitime kar tatili verildi. Peki Konya, Kırıkkale ve Karabük'te okullar tatil edildi mi? İşte bu konu hakkında gelen son dakika açıklamaları.

Yayınlanma:
Konya , Kırıkkale ve Karabük'te Okullar Tatil Mi? (Son Dakika Açıklaması)

Kar yapışının Türkiye genelinde etkili olmaya başlaması ile birlikte okullara da kar tatili verildiği haberleri verilmeye başlandı. Yapılan açıklamalara göre Konya, Kırıkkale ve Karabük'te okulların tatil edildiği belirtildi. İşte yapılan son dakika açıklaması.

Konya'da Tatil Açıklaması

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle 5 ilçede eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Hadim İlçesi'nde ise taşımalı eğitim veren okullar tatil edildi.

Konya Valiliği tarafından yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Kulu, Akşehir, Tuzlukçu, Doğanhisar ve Ilgın ilçelerinde ilk ve orta dereceli okulların yarın, 1 gün süreyle tatil edildiği açıklandı. Hadim ilçesinde ise taşımalı eğitime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.

Karabük'te Eğitime Ara

Kütahya il genelinde ilk ve orta dereceli okullar olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın tatil edildi.

Kütahya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "29 Aralık Perşembe günü, Kütahya genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda 1 gün süre ile eğitime ara verilmiştir. Kar yağışı nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 29 Aralık Perşembe günü izinli sayılacaktır" denildi.

Kırıkkale'de Eğitime Kar Tatili

Kırıkkale'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, yarın kent genelinde okulların tatil edildiğini açıkladı. Haktankaçmaz, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Yağış nedeniyle Kırıkkale il merkezi ve ilçelerindeki bütün okullar 1 gün süreyle tatil edilmiştir. 29 Aralık 2016 günü için Kırıkkale il merkezi ve ilçelerinde görev yapan hamile ve engelli memurlarımıza 1 gün idari izin verilmiştir" dedi.

5haber.com  | Konya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.