Konya'da 17 Yaşındaki Lise Öğrencisi Yunuz Şahin Kalp Krizi Sonucu Öldü

Konya'nın Meram İlçesinde meydana gelen olayda 17 yaşındaki Yunus Şahin okul bahçesinde baygın halde bulundu. Hastaneye kaldırılan Şahin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 17 yaşındaki lise öğrencisinin kalp krizi geçirdiği belirtildi.

Yayınlanma:
Konya'da 17 Yaşındaki Lise Öğrencisi Yunuz Şahin Kalp Krizi Sonucu Öldü

Konya'da bir okulun bahçesinde baygın halde bulunan bir lise öğrencisi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Okunun bahçesinde baygın halde bulunan 17 yaşındaki Yunus Şahin'in kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi.

Önceki akşam saat 18.30 sularında, Konya'nın Merkez ilçesi olan Meram'ın Larende Caddesi üzerinde bulunan Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde meydana gelen olayda, bilgisayar bölümü 12 'nci sınıf öğrencisi Yunus Baha Şahin, eve gidip gelmek üzere bir arkadaşının bisikletini ödünç istedi. 17 yaşındaki Yunus Şahin, bisiklete bineceği sırada okulun bahçesinde baygınlık geçirdi. Bir süre sonra arkadaşları tarafından baygın halde olduğu fark edilen Yunus Şahin, ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yunus Baha Şahin, burada yaklaşık 1 saat süren kalp masajına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemelerde 17 yaşındaki lise öğrencisi Yunus Baha Şahin'in vücudunda herhangi bir darp izine veya şiddet bulgusuna rastlanmadı. Şahin'in sabah okula giderken annesine göğsünün ağrıdığını söylediği ifade edildi. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde otopsisi yapılan 17 yaşındaki lise öğrencisi Yunus Şahin'in ilk belirlemelere göre kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi.

5haber.com  | Konya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.