Konya'da Bazı Karayolları Buzlanma Nedeniyle Trafiğe Kapatıldı

Konya'da devam eden kar yağışı, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda buzlanmaların olduğu bölgeler trafiğe kapatıldı. İşte trafiğe zaman zaman kapatılan yollar.

Yayınlanma:
Konya'da Bazı Karayolları Buzlanma Nedeniyle Trafiğe Kapatıldı

Konya'da son haftada devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda buzlanma ve tipi tehlikesi araçlar için tehlike arz etmeye başladı. Buzlanma nedeniyle şehir merkezinde bazı yollar trafiğe kapanırken birçok bölgede de araçlar karda mahsur kaldı.

Konya'da yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Konya Devlet Havalimanı Müdürlüğü kentteki sabah uçuşlarını iptal etti. Konya'yı Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya ve Aksaray'a bağlayan karayollarında kar yağışı ve tipi nedeniyle yer yer ulaşıma kapatıldı. Yaklaşık 50 araçta yolda mahsur kaldı. Karayolları ekipleri ulaşıma kapanan yolların açılması için çalışma yaparken, mahsur kalan araçların da kurtarılmasını sağladı. Karayolları'nın ulaşıma zaman zaman kapatılması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.

Yine kar yağışı ve buzlanma nedeniyle de Konya- Afyonkarahisar karayolunun 70'nci kilometresinde Veysi Kaya yönetimindeki 72 DK 626 plakalı TIR, buzlanma nedeniyle devrildi. Devrilen TIR'a Mesut Çolak yönetimindeki 16 RH 951 plakalı yolcu otobüsü ve Hüseyin Temur yönetimindeki 34 KP 0458 plakalı otomobil çarptı. Kazada sürücüler Veysi Kaya ve Mesut Çolak ile otobüste bulunan 20 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kadınhanı ile Ilgın İlçesi'ndeki hastanelere kaldırıldı. Meteoroloji bölgede hafta sonuna kadar kar yağışının devam edeceğini açıkladı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, hava durumu haberlerinden, yaşam haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Konya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.