Konya'da Feci Kaza!! Kamyon Öğrenci Servisine Çarptı: 1 Öğrenci Öldü , 14 Yaralı

Konya'nın Selçuklu İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, hafriyat kamyonu öğrenci servisine çarptı. Çarpma sonucu devrilen midibüste bulunan 1 öğrenci hayatını kaybederken 14 öğrenci de yaralandı.

Yayınlanma:
Konya'da Feci Kaza!! Kamyon Öğrenci Servisine Çarptı: 1 Öğrenci Öldü , 14 Yaralı

Konya'da meydana gelen trafik kazasında hafriyat kamyonu, öğrenci servisine çarptı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 öğrenci hayatını kaybederken, 14 öğrenci de olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Bugün sabah saat 8.45 sularında Konya'nın merkez ilçesi olan Selçuklu'nun Selahattin Eyyubi Mahallesi Kahramanlar Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 59 yaşındaki İbrahim Terken yönetiminde olduğu belirtilen 42 SY 926 plakalı hafriyat kamyonu, iddiaya göre aniden ara sokaktan çıkması sonucu 51 yaşındaki Hacı Ahmet Kart'ın kullandığı Özel Form Koleji öğrencilerini taşıyan 42 C 0901 plakalı midibüse çarptı. Çarpmanın şiddetiyle içinde 15 öğrencinin bulunduğu midibüs, refüje devrildi. Kazada araçtan fırlayan ve devrilen midibüsün altında kalan 11'inci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Alperen Babalık, hayatını kaybetti. Araçtan fırlayıp, midibüsün altında kalan yaralı öğrencilerde itfaiye ekibinin müdahalesiyle sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Yaralanan 14 öğrenci de ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Araç altında kalan 17 yaşındaki Alperen Babalık'ın cesedi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkartıldı. Sürücüler ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Anne ve Baba Sinir Krizi Geçirdi

Kazayı duyup, olay yerine gelen Alperen Babalık'ın annesi Aysun ve babası Ahmet Babalık, oğullarının ayakkabısı görünce, yere yığılıp, sinir krizi geçirdi. Acılı anne ve baba, görevliler ve çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi. Baba Ahmet Babalık, daha sonra midibüsün altına bakıp, başka bir öğrenci olup, olmadığını kontrol etti.

Yine kazayı duyup olay yerine gelen öğrencilerin öğretmenleri ise gözyaşlarına hakim olamadı. Kazadan yara almadan kurtulan hafriyat kamyonunun sürücüsü İbrahim Terken, gözaltına alındı.

5haber.com  | Konya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.