Konya'da feci trafik kazası: İki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı

So n dakika haberi: Konya'da feci bir trafik kazası oldu. Kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Konya'da feci trafik kazası: İki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı

Son dakika haberi Konya'dan geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Konya'da iki otomobil çarpıştı. Otomobillerin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, bu akşam saat 18.00 sıralarında Konya-Beyşehir Karayolu 50'inci kilokmetresi, Sağlık Mahallesi kavşağında meydana geldi. Konya'dan Beyşehir yönüne gitmekte olan ve Hasan Üçbaş yönetiminde olduğu belirtilen 34 SN 2365 plakalı otomobil, Cemil Tutar yönetiminde olduğu açıklanan 07 LB 532 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında, Halime Tutar ve Raziye Tutar olay yerinde hayatını kaybetti, Hasan Üçbaş, Asiye Üçbaş, Cemile Tutar ve Sıla Nur Tutar ise yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazada ölen 2 kişinin cesetleri otopsi için aynı hastanenin morguna kondu.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Konya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.