Konyalı JÖH Uzman Çavuş Ahmet Erol Tunceli'deki çatışmada şehit oldu

Tunceli'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan JÖH Uzman Çavuş Ahmet Erol'un Konya'daki ailesine acı haber verildi. İşte bölgeden alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Konyalı JÖH Uzman Çavuş Ahmet Erol Tunceli'deki çatışmada şehit oldu

Acı haber Tunceli'den geldi. Alınan  son bilgilere göre Tunceli'nin Nazımiye İlçesinde çatışma çıktı ve çıkan çatışma sonucu Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş 31 yaşındaki Ahmet Erol şehit oldu. Şehit olan kahraman askerin memleketi Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde bulunan baba evine ateş düştü.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve askeri yetkililer, acı haberi iftar saatinin ardından İncesu Mahallesi'nde oturan Ayşe- Abdullah Erol çiftine verdi.Sinir krizi geçiren anne ve babaya hazırda bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti. Fenalaşan baba Abdullah Erol, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Haberi alan yakınları, taziye evine akın etti. Eve, sokağa ve caminin minaresine Türk Bayrağı asıldı. Bir kız kardeşi bulunan ve bekar olan şehit Ahmet Erol'un cenazesinin yarın öğle namazından sonra İncesu Mahallesi'nde defnedilmesi bekleniyor.

Şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarında ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.