Konyalı Şehit Polisler Oğuzhan Duyar ile Metin Düzgün'ün Acı Haberi Ailelerine Verildi

Önceki gece İstanbul'da meydana gelen patlamada şehit olan Konyalı polisler Oğuzhan Duyar ile Metin Düzgün'ün acı haberi ailelerine verildi.

Yayınlanma:
Konyalı Şehit Polisler Oğuzhan Duyar ile Metin Düzgün'ün Acı Haberi Ailelerine Verildi

İstanbul'da önceki gece meydana gelen bombalı terör saldırısında şehit olan polislerden olan 27 yaşındaki bekar Metin Düzgün'ün memleketi Konya'ya ateş düştü. Acı haberi alan tansiyon ve şeker hastası Hatice Düzgün, fenalaşması sonucu hazırda bekleyen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

1 buçuk yıllık polis memuru olduğu belirlenen Metin Düzgün dün İstanbul Beşiktaş'da düzenlenen bombalı terör saldırısında şehit oldu. Şehit Düzgün'ün, acı haberi memleketi Konya'daki merkez Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde ağabeyi Çetin Düzgün'e, Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından verildi. Acı haberi alan Çetin Düzgün de aynı mahallede oturan babası Harun ve annesi Hatice Düzgün'ü, kendi evine getirdikten sonra kardeşinin şehit olduğunu söyledi.

Çetin Düzgün ve baba Harun Düzgün daha sonra oğullarının cenazesini almak üzere İstanbul'a gitti. Oğlunun şehit olduğunu öğrenen tansiyon ve şeker hastası Hatice Düzgün, fenalaşması sonucu hazırda bekleyen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Hatice Düzgün'ün, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Şehit Metin Düzgün'ün cenazesinin yarın memleketi Konya'da defnedilmesi planlanıyor.

Şehit Oğuzhan Duyar'ın Haberi Ailesine Verildi

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena'nın yanında dün gece teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 22 yaşındaki Oğuzhan Duyar'ın memleketi Konya'nın Hüyük İlçesi'ne ateş düştü. Bekar olan Şehit Duyar'ın, 6 ay önce polis olduğu öğrenildi.

İstanbul Beşiktaş'taki bombalı terör saldırısında, polis memuru Oğuzhan Duyar da şehit oldu. Şehit Duyar'ın, annesi Nuran ve babası Metin Duyar'ın, Ankara Keçiören'de oturduğu ve oğullarının cenazesini teslim almak için İstanbul'a gittikleri belirtildi. Şehit Duyar’ın memleketi Konya'nın Hüyük İlçesi Göçeri Mahallesi'ne de ateş düştü. Göçeri Mahallesi'nde oturan dedesi Ömer Yaylı, "Bu PKK'yı Allah kahretsin. Lanet olsun bunlara. Benim torumun gitti. Vatan sağolsun" dedi.

6 ay önce polis memuru olan şehit Duyar'ın, cenazesinin yarın öğle namazının ardından Göçeri Mahallesi'nde toprağa verilmesi bekleniyor.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.