Kovulan Taşeron İşçinin Belediyeyi Basma Anı Güvenlik Kamerasında

İşten çıkarılan bir taşeron işçinin belediyeyi basması ve zabıta ile arasında yaşanan arbede an be an güvenlik kamerasına kaydedildi. İşte işten çıkarılan işçinin belediyeyi basma anı.

Yayınlanma:
Kovulan Taşeron İşçinin Belediyeyi Basma Anı Güvenlik Kamerasında

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde taşeron kapsamındaki vidanjör operatörü 44 yaşındaki Burhan Y.'nin, işten çıkarıldığı belediye binasına av tüfeği ile ateş etmesi ve ardından zabıta görevlisi ile boğuşması, güvenlik kamerasına yansıdı. Burhan Y., 'Silahla tehdit' ve 'Mala zarar verme' suçlarından tutuklandı.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Çaycuma Belediyesi'nde taşeron firmada çalışırken dün sabah hakkında yürütülen soruşturma kapsamında işten çıkarılan Burhan Y., bir süre alkol aldıktan sonra av tüfeği ile belediye başkanı CHP'li Bülent Kantarcı'nın 1'nci kattaki odasına dışarıdan ateş etti. Ardından tüfeğin dipçiğiyle belediyenin giriş kapısındaki camı kıran Burhan Y.'nin içeriye girmesini, zabıta görevlisi engelledi. Zabıta memuru tarafından elindeki silah alınan Burhan Y., daha sonra gelen polise teslim edilerek gözaltına alındı.

İşte Saldırı Anı

Belediye Başkanı'ndan Açıklama

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Burhan Y.'nin belediyeye yönelik silahlı saldırısıyla ile ilgili açıklama yaptı.

Başkan Kantarcı açıklamada, 1 Ocak 2013 tarihinden bu yana belediyede taşeron şirkette vidanjör operatörü olarak çalışan Burhan Y. ile ilgili şikayet üzerine yapılan incelemede, vatandaşlardan hizmet bedeli adı altında defalarca makbuz olmadan para aldığı, belediyeye ait tahsilat makbuzu üzerinde değişiklikler yaparak sahte makbuz ürettiğinin tespit edildiğini söyledi. Başkan Kantarcı, "2 Mart 2017 tarihinde, Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığı'na şahıs hakkında, 'Resmi belgede sahtecilik', 'Güveni kötüye kullanma', 'Kamuyu zarara uğratma' suçlarından suç duyurusunda bulunulmuştur. Aynı gün ilgili taşeron firmaya da tüm bilgiler iletilerek, şahıs hakkında gereken işlemin yapılması istenmiştir. İş akdini fesih işlemi, bağlı olduğu şirket tarafından yapılmıştır. Faciayla sonuçlanabilecek bir olay, son derece ucuz atlatılmıştır. Bunda şahsa müdahale eden ve etkisiz hale getiren zabıta memurumuz Ferdi Maden’in kahramanca tutumunun payı büyüktür. Çaycuma Belediyesi adına, tüm kamuoyu önünde kendisine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Taşeron haberlerinden anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir ve grubumuza üye olabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Zonguldak

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.