Ksımetse Olur 20 Mayıs fragmanında şok anlar: Melis baygınlık geçiriyor

Kısmetse Olur 20 Mayıs bölümü fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında şok görüntüler izleyici ile buluştu. İşte Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları.

Yayınlanma:
Ksımetse Olur 20 Mayıs fragmanında şok anlar: Melis baygınlık geçiriyor

On binlerce kişin büyük bir merak ve ilgi ile takip ettiği izdivaç programı Kısmetse Olur'un yeni bölümü, 20 Mayıs günü izleyici ile buluşuyor.

Daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan ve daha sonra kamuoyunda çok sayıda eleştiri aldıktan sonra televizyonda yayınına son veren Kısmetse Olur, yayın hayatına Kanal D internet sitesi üzerinden devam ediyor. 20 Mayıs günü yayınlanacak olan Kısmetse Olur yeni bölümünün ise fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında gergin anlar yaşandığı görüldü.

Kısmetse Olur'un yeni bölümünde Murat'ın Tuğçe'yi beğendiğini söylemesi ilk başlarda olduğu gibi gündemden yine düşmüyor. Emre bu sözleri düşünmek bile istemediğinden olsa ki öfkesi her geçen gün, katlanarak artmaya devam ediyor.

Öte yandan Kısmetse Olur'da İlkay ile olan gerilim haftanın finaline de yansıyınca yaşananlara daha fazla dayanamayan Melis bu durum karşısında şok geçirdi.  Melis bu durum karşısında baygınlık geçirir. Herkes Melis'in durumunun ne olacağını merakla ve endişeyle beklerken haftanın finali yaklaşıyor ve elenen ismin kim olacağı da merak ediliyor.

Kısmetse Olur 20 Mayıs Cumartesi Haftanın Finali Bölümüyle kanald.com.tr'de. İşte yeni bölüm fragmanı.

Kısmetse Olur haftanın final bölümü 21 Mayıs Pazar günü Kanal D resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacak olup, haftanın finalinde elenecek ismin belli olması bekleniyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.