Küçükçekmece'de Silahlı Saldırı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti , 1 Yaralı

Küçükçekmece'de önceki akşam, kimliği belirsiz kişiler tarafından cadde üzerinde bulunan insanlara ve bir Tekel bayisine ateş açıldı. Açılan ateşte 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Küçükçekmece'de Silahlı Saldırı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti , 1 Yaralı

İstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde bulunan Atatürk Caddesinde önceki akşam kimliği belirsiz kişi yada kişilerin bulunduğu seyir halindeki araçtan cadde üzerinde bulunan vatandaşlara ardından da bir tekel bayisine ateş açıldı. Cadde üzerinde bir arabadan açılan ateş sonucu ağır yaralanan F. D. (21) isimli genç hastanede hayatını kaybetti. Tekel bayisine açılan ateşte ise bir kişi de hafif şekilde yaralandı.

Cadde Üzerinde Bir Araçtan Ateş Açıldı

Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi'nde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre; önceki akşam saat 20.30 sularında Atatürk Caddesi üzerinde seyir halinde giden ve plakası öğrenilemeyen siyah bir araçtaki kimliği belirsiz kişi yada kişiler, cadde üzerinde bulunan vatandaşların üzerine henüz bilinmeyen bir nedenle ateş açtı. Açılan ateş sonucu araç kaçarken, ne olduğunu anlamayan vatandaşlar ise etrafa kaçtı. Bu sırada F. D. (21) isimli genç araçtan açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Araç aynı cadde üzerinde 400 metre ileride de bir tekel bayii önüne gelerek işyerine kurşun yağdırdıktan sonra kayıplara karıştı.Açılan ateş sonucu işyerinde bulunan E. T. (37) hafif şekilde yaralandı.Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde kanlar içinde yatan F. D.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Saldırı sonrası ağır yaralanan F. D.'nin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Hafif yaralanan E. T. ambulansla Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.