LDP'den Erdoğan'a İlginç Bir Öneri

Liberal Demokrat Parti'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilginç bir öneri geldi. Detaylar 5haber.com'da

Yayınlanma:
LDP'den Erdoğan'a İlginç Bir Öneri

Liberal Demokrat Parti, Basın Bürosu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a açık davet çağrısı yapıldı. Sürekli olarak muhtarlarla, avukatlarla, kaymakamlarla ve toplumun belli kesimiyle Aksaray'da toplantı yapan Tayyip Erdoğan'ın Üniversite hocaları ve arkadaşlarıyla da biraraya gelmesi teklifi yapıldı.

Erdoğan'ın "bugünkü konumunu borçlu olduğu üniversite arkadaşları ve hocalarıyla sarayda biraraya gelmenin çok anlamlı bir jest olacağının" belirtildiği bildiriye göre "toplumun bu toplantıyı ilgiyle izleyeceği" vurgusu da yer aldı.

LDP'nin basın bildirisi şöyle: "çocuklardan, şehit ailelerine, muhtarlardan, kaymakamlara, sporculardan diplomatlara kadar toplumun farklı kesimlerini ağırlayan Cumhurbaşkanının, bugün bulunduğu makamı borçlu olduğu üniversite hocalarını ve arkadaşlarını Saray'da vereceği basına da açık olacak bir yemekte ağırlamasının, üniversite günlerini birlikte yad etmelerinin güzel bir girişim olacağına inanıyoruz. Bu toplantının Cumhurbaşkanının gençliğinin en güzel yılları olan üniversite yıllarını ve anılarını merak eden toplumumuzca da ilgi ile izleneceğine inanıyoruz"

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.