Lindsay Lohan Müslüman mı Oldu? 2015'te Elinde Kuran ile Görüntülenen Lohan'dan İlginç Paylaşım

Lindsay Lohan'ın, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı son fotoğraf ile Müslüman olduğu yönünde iddialar gündemde konuşulmaya başlandı.

Yayınlanma:
Lindsay Lohan Müslüman mı Oldu? 2015'te Elinde Kuran ile Görüntülenen Lohan'dan İlginç Paylaşım

ABD'li ünlü oyuncu Lindsay Lohan, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ile magazin gündemine oturdu.

Sosyal medya hesabı Instagram üzerindeki tüm fotoğrafları silen Lindslay Lohan, sadece bir fotoğraf ekledi. Ünlü oyuncunun eklediği fotoğrafta 'Aleykümselam' notunu bırakması, din değiştirdiği şeklinde yorumlandı. Ünlü oyuncuyu sosyal medya üzerinden takip eden Müslüman takipçiler, bu gönderiyi gördüklerinde ünlü oyuncunun Müslüman olduğunu söyledi.

Instagram kullanıcıları, 'İslamı seçtiğin için mutluyum' 'Allah sana da doğru yolu gösterdi' şeklinde yorumlar yaparak ünlü oyuncuyu tebrik etti. Sosyal medya üzerinde konuşulan bu iddiaya henüz başarılı oyuncudan bir açıklama gelmedi. Noel tatilini oradoğuda geçirme kararını alan Lohan şu sıralar Dubai'de bulunuyor.

Daha önce de Brooklyn'de elinde bir Kuran ile görüntülenen Lohan'ın Müslüman olduğu iddiaları o zamanlar da konuşulmuştu. Bu olayı ise Haberturk'e açıklayan Lohan, Kuran'ı arkadaşlarından hediye olarak aldığını belirtti. Lohan Müslüman olduğu iddiaları ndenyle yaptığı açıklamada, “Beni Amerika’da çarmıha gerdiler. Satanist gibi görünüyormuşum gibi yaptılar. Kuran’ı taşımakla kötü biri olmuştum” sözlerini söylemişti.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.