Maç İzlemek İsteyen Tuvana Türkay Dolandırıldı

Arjantin'de tatilde olan güzel oyuncu Tuvana Türkay, yaptığı son paylaşımı ile dolandırıldığını açıkladı. İşte o açıklama ve detaylar.

Yayınlanma:
Maç İzlemek İsteyen Tuvana Türkay Dolandırıldı

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, tatil için gittiği Arjantin'de dolandırıldı.

Tatil için bir süredir Arjantin'de bulunan güzel oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Türkay yaptığı paylaşımında, futbol tutkusunun kurbanı olduğunu dile getirdi.

Tuvana Türkay, tatil için bir süredir bulunduğu Arjantin'de maç izlemek için bir bilet aldığını söyledi. Ancak aldığı bu biletin sahte çıkması sonrasında Tuvana Türkay, dolandırıldığını anladı. Güzel oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Uzun bir Güney Amerika tatili yaptım. Çok da güzel zaman geçirdim. Fakat Arjantin’de kandırıldım. Sözde bir derbi maç izleyecektim, ama aldığım bilet sahteymiş. Beni dolandırmışlar.”

Tuvana Türkay Kimdir?

1990 senesinde dünyaya gelen güzel oyuncu, Bulgar göçmeni bir ailenin kızıdır. İstanbul'da dünyaya gözlerini açan Tuvana Türkay, İstanbul Güneş Kolejini bitirdi. Daha sonra ise Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitiren Türkay, 2009 yılında yayınlanmaya başlayan Ayrılık adlı dizide Kevok karakterini canlandırdı. Daha sonra ise 2011-2012 yıllarında Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterini canlandıran Türkay, 2014-2015 yılında Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterine hayat vermiştir

Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Tuvana Türkay, 2015 senesinde Enbe Orkestrası'nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirmiş ve büyük beğeni toplamıştır. Daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde "tuana" şarkısını coverlamıştır. Öte yandan Türkay, şarkı sözü ve beste de yapmaktadır.[

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.