Makamında silahlı saldırıya uğrayan Başhekim Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen Öldü

Son dakika haberi Elazığ'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesinde makamında silahlı saldırıya uğrayan Başhekim Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Makamında silahlı saldırıya uğrayan Başhekim Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen Öldü

Makamında uğradığı silahlı saldırı olayında ağır yaralanan Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen hayatını kaybetti

Makamında uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen, girdiği ameliyat sonrası tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde, doktorların tüm mücadelesine rağmen hayatını kaybetti. Prof. Dr. Berilgen, evli ve 4 çocuk babasıydı.

Saldırganın Tedavisi Sürüyor

Öte yandan, Başhekim Prof. Dr. Berilgen'e silahlı saldırı düzenledikten sonra başına bir el ateş eden saldırgan Sercan Gök'ün ise Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

Olayın Detayları

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, silahlı saldırıyla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Başhekim Prof. Dr. Berilgen'in, daha önce de farklı firma temsilcileri tarafından tehdit edildiği, bu nedenle hastane içerisinde dahi korumalar eşliğinde gezdiği öğrenildi. Olayın olduğu saatlerde saldırgan Sercan Gök'ün daha önce hastaneye verdiği medikal malzemelerden kaynaklı alacağını tahsil etmek üzere Prof. Dr. Berilgen'in odasına geldiği ve burada kısa süreli görüşmeden sonra tartışmaya başladığı belirtildi. Tartışma sırasında Gök'ün üzerindeki tabancayı çekerek Prof. Dr. Berilgen'e göğüs kısmına isabet edecek şekilde 3 el ateş açtığı, daha sonra ise aynı silahı başına dayayarak 1 el ateş ettiği öğrenildi.

Olay Neden Oldu?

Öte yandan, hastane yetkilileri, medikal malzeme alımlarında başhekimin talimatı ile ödemelerin sıraya göre yapıldığı ancak, Sercan Gök'e yapılacak ödeme ile ilgili henüz sıranın gelmediği belirtildi. Medikalci arkadaşları da, Sercan Gök'ün maddi anlamda sıkıntı yaşadığı, bu yüzden de icralık olduğu için Başhekim Prof. Dr. Berilgen ile görüşmeye geldiğini ve tartışma sonucu olayın olduğunu iddia ettiler.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.con adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.