Malatya'da Pompalı Tüfekli Üç Kişi Dehşet Saçtı: 1 Ölü 2 Yaralı

Malatya'da kar maskeli 3 kişi, ellerinde pompalı tüfekle bir kafede oturan üç kişiye saldırdı. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de olaydan yaralı olarak kurtuldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Malatya'da Pompalı Tüfekli Üç Kişi Dehşet Saçtı: 1 Ölü 2 Yaralı

Son dakika Malatya'da kar maskeli kişiler, dehşet saçtı.

Malatya merkezde bulunan bir kafede arkadaşları ile oturmakta olan 35 yaşındaki Ümit kahraman Tutal'a yönelik kar maskeli 3 kişi tarafından saldırı gerçekleştirildi. Kafeden içeri giren kar maskeli 3 kişinin silahlı saldırısına uğrayan Tutal, hayatını kaybetti. Kafede bulunanlar panik içinde kaçışırken başından yaralanan Tutal yaşamını yitirdi, 2 kişi de olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Önceki akşam geç saatlerde Malatya'nın merkezi İlçesi olan Yeşilyurt İlçesine bağlı Abdullah Gül Parkında bulunan bir kafeteryada meydana gelen olayda, Ümit Kahraman Tutal, beraberinde Ali İhsan Delikaya ve  Tayfur Kartal'la kafeteryada otururken içeriye giren kar maskeli 3 kişi, ellerindeki pompalı tüfekle dehşet saçtı. Tutal'ın masanı yaklaşan saldırganlar üç kişiye art arda ateş açtı. Kafeteryada bulunanlar panik ve korku içerisinde etrafa kaçışırken, Tutal ve beraberindekiler yaralandı. Saldırganlar olay yerinden uzaklaşırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan saçmaların başına isabet ettiği Tutal doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.  Delikaya ve Kartal ise tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan kar maskeli saldırganları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

5haber.com  | Malatya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.