Maltepe'de Şiddetli Patlama Oldu: Patlamanın EYP İle Yapıldığı Ortaya Çıktı

Maltepe'de bir restoranın hemen yanında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası bölgeye çok sayıda polis ve bomba imha ekipleri sevk edildi. Yapıla ilk incelemelerde patlamada el yapımı patlayıcının kullanıldığı tespit edildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Maltepe'de Şiddetli Patlama Oldu: Patlamanın EYP İle Yapıldığı Ortaya Çıktı

İstanbul Maltepe'de bulunan Küçükyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir restoranın yanında şiddetli bir patlama meydan geldi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi alan ekipler, olay yerine bomba imha ekipleri istedi. Ölen ve yaralanan olmadığı patlamanın kaynağı araştırılıyor.

Maltepe Küçükyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir restoranın yanında 22.30 sıralarında şiddetli patlama meydan geldi. Ölen ve yaralanan olmadığı patlamada yakındaki restoranın camları kırıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri bölgeyi şeritle çevirerek güvenlik önlemi aldı. Bomba imha uzmanları olay yerine gelerek çalışmalar yaptı. Uzmanların çalışması sonucu patlamanın el yapımı bombadan kaynaklandığı tespit edildi.

Maltepe'de el yapımı bombanın patlatılması sonucu yakındaki restoranın camları kırılırken ölen ve yaralanan olmadı.

Polis, çevredeki MOBESE ve güvenlik kamera kayıtlarından bombayı koyan kişi, ya da kişileri tespit etmeye çalışıyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.