Mardin'in Nusaybin ve Diyarbakır'ın Silvan İlçelerinde Patlama: 1 Ölü , 2 Yaralı

Mardin'in Nusaybin ve Diyarbakır'ın Silvan ilçelerinde meydana gelen patlamalarda 1 kişi hayatını kaybederken 1' i çocuk iki kişide yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Mardin'in Nusaybin ve Diyarbakır'ın Silvan İlçelerinde Patlama: 1 Ölü , 2 Yaralı

Nusaybin'de Patlama

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonlar nedeniyle sokağa çıkma yasaklarının devam ettirildiği 6 mahallede, hasarlı olan ve yıkılan evlerin hafriyat ve molozlarının taşındığı alanda patlama oldu.

İpek Yolu üzerindeki Spor Salonu yakınlarına dökülen hafriyat ve moloz yığınları arasında meydana gelen patlamada, burada hurda toplayan Bayram İlik ve Gülami Arar yaralandı. Ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralılardan Bayram İlik, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralı Gülami Arar'ın, patlama nedeniyle gözlerini kaybettiği belirtilerek tedavisine devam ettiği öğrenildi.

Patlamanın ardından moloz alanında incelemelerde bulunan polis, patlamayla ilgili soruşturma başlattı.

Silvan'da Patlama

Diyarbakır'ın Silvan İlçesin e patlama oldu. 11 Yaşında bir çocuğun yerde bulduğu cismin patlaması sonucu yaralandığı patlamanın küçük çaplı olduğu belirtildi. İlk müdahalesi Silvan Devlet Hastanesinde yapılan 11 yaşındaki A.Ş., buradaki tedavisinin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Diyarbakır'ın Silvan İlçesinde bulunan Tekel Mahallesi'nde bugün saat 15.00 sularında bir patlama olayı meydana geldi. Olayda, arkadaşlarıyla birlikte oyun oynayan 11 yaşındaki A.Ş., yerde bulduğu bir cismi kurcalamaya başladı. Taş ile vurduğu cismin patlaması sonucu el, yüz ve karın bölgesinden yaralanan A.Ş., çevredekiler tarafından Silvan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan ilk müdahaleden sonra yaralı 11 yaşındaki A.Ş., Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek burada tedavisine devam edildi.

Bir çocuğun yaralandığı patlama sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri, olay yerinde bazı incelemeler yaptı. İncelemelerin ardından ise olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Diyarbakır

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.