MEB'den Beklenen Açıklama Geldi!! 3 bin 592 Personel Görevine İade Edildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında açığa alınan 3 bin 592 personelin görevine iade edildiği belirtildi.

Yayınlanma:
MEB'den Beklenen Açıklama Geldi!! 3 bin 592 Personel Görevine İade Edildi

Milli Eğitim Bakanlığından Beklenen Flaş Açıklama Geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı: Bakanlığımız kadrolarında görev yapan personelden 657 sayılı Devlet memurları Kanunu'nun 137'nci maddesi gereğince görevden uzaklaştırma tedbiri uygulanan 3 bin 592 personelin bugün itibariyle görevden uzaklaştırma talebi kaldırılmıştır.

Karabük'te Aralarında Öğretmenlerinde Bulunduğu 12 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Karabük'te, devam eden FETÖ soruşturması kapsamında aralarında askeri personel ve öğretmenlerin de bulunduğu 12 kişi adliyeye sevk edildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ve İstihbarat Şube ekipleri, 10 gün önce Karabük ile birlikte İstanbul, İzmir, Bursa, Kocaeli, Zonguldak, Şanlıurfa, Bitlis ve Bingöl'de 15 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonlarda 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, 2013 yılında ortaokullarda okuyan başarılı öğrencileri örgüt evlerine yönlendirip askeri liseleri gitmelerini telkin ettiği ve sınav sorularını verip bu öğrencilerin TSK'ya yerleştirilmesi faaliyetlerini yürüttükleri ileri sürüldü.

Karabük'te görevli emniyet müdürlerinin sözde 'imamı' olduğu değerlendirilen 37 yaşındaki A.G. ile komiser rütbesindeki personelin sözde 'imamı' olduğu değerlendirilen 34 yaşındaki Ş.Ö. de bir evde yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan daha önce mesleklerinden ihraç edilen aralarında askeri personel ve öğretmenlerin bulunduğu 12 kişi adliyeye sevk edildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, MEB haberlerinden, öğretmen haberlerinden, kamu personeli ilanlarından, memur haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5Haber.com | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.