Medipol Başakşehir-Beşiktaş Maçı Ne Zaman , Saat Kaçta Oynanacak?

Süper Ligin iki namağlup takımı Ligin 12' inci haftasında karşı karşıya gelecekler. Peki Beşiktaş Medipol Başakşehir maçı ne zaman oynanacak? Karşılaşma saat kaçta başlayacak?

Yayınlanma:
Medipol Başakşehir-Beşiktaş Maçı Ne Zaman , Saat Kaçta Oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 12' inci hafta karşılaşmasında, ligin iki namağlup takımı karşı karşıya geliyor.

26 Kasım Cumartesi günü karşı karşıya gelecek olan iki takım arasında oynanacak karşılaşmanın büyük bir mücadeleye sahne olması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta Adanaspo'u deplasmanda yendikten sonra hafta içinde Şampiyonlar Ligi gruplarında evinde Benfica ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş, süper ligin flaş takımı ve lideri Başakşehir'den 3 puan almanın yollarını arayacak.

İki takımında namağlup unvanını korumak için oynayacağı karşılaşma 26 Kasım Cumartesi günü saat 19.00' da başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşma öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şampiyon Olmuş Takımları Yenerek Buraya Geldik

Lider Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Avcı, Beşiktaş karşılaşması ile ilgili olarak, "İlk yarı itibarıyla Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor'u gibi şampiyon olmuş takımları yenerek buraya geldik. Beşiktaş karşısında da bu duyguyu yaşamak isteriz. Hiçbir kaygımız yok. Kazanma alışkanlığını devam ettirmek istiyoruz. Güzel bir maç oynamak ve bunun sonucunu almak bizi mutlu edecektir. Alamasak da bu yarışın içinde olmak kulübün en temel hikayelerinden bir tanesi. Adım adım ilerleyeceğiz. Henüz 11. haftadayız, olumlu ya da olumsuz sonuçlar olacak. Cumartesi akşamı Vodafone Arena'da çok güzel bir mücadele olacağının garantisini verebiliriz. Bulunduğumuz ve saygı gördüğümüz yerin hakkını veren bir oyunu sahada göstermek istiyoruz. Umarım bunun karşılığını alırız" sözlerini söyledi.

Beşiktaş Devamlı Olarak Gelişen ve Şampiyonluklar Yaşamış Takım

Turuncu-lacivertli takımın teknik adamı, Beşiktaş'ın, Benfica ile önceki akşam oynadığı Şampiyonlar Ligi mücadelesini tribünden izlediğini vurgulayarak, "Beşiktaş 3-4 senedir devamlı gelişen, geçen sene de şampiyonluk yaşamış bir takım. Bu sene de bizimle beraber ligin tepesinde. Şampiyonlar Ligi'nde de çok sağlıklı gidiyorlar. Beşiktaş, bireysel oyuncu zenginliğine sahip bir takım. Statta da çok güzel bir atmosfer vardı. Senelerdir saygı duyduğumuz Beşiktaş taraftarını da canlı olarak gördük. Takımı 3-0 mağlup olmasına rağmen inanılmaz bir destekle takımını ikinci yarıya hazırladı" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk İçin Konuşmak Henüz Erken. Devre Arasında Göreceğiz

Basın mensuplarının şampiyonlukla ilgili düşüncelerinin sorulmasını üzerine Abdullah Avcı, "Şampiyonluk veya liderlik bir sonuçtur. Ligin daha 11. haftasını bitirdik. Her hafta bizim için bir eşik atlamak oluyor. Yol haritasının nereye gideceğini devre arası itibarıyla göreceğiz. Bunun içinde çok dalgalanmalar olacak" diye konuştu.

Teknik adam, devre arasında yalnızca oyuncu almak için transfer yapmayacakları dile getirerek, "Birbirine yakın 23 değerli oyuncum var. Çok iyi bir rekabet ortamına sahibiz. Önümüzdeki hafta kupa maçları başlıyor. Takımımızın çok istikrarlı gitmesi nedeniyle ortalama ilk 11'imizden 9-10 oyuncuyu sayabilirsiniz. Oynamayan oyuncular da onları zorluyorlar, kupada da bu futbolcularımızı kullanacağım. Oyuncularımdan gitmek isteyen olursa, talipleri olursa ki şu an böyle bir düşüncemiz yok ama ekip olarak bunun için de planlarımız hazır. Mevcudun daha iyisini bularsam alırım. Çünkü bir sistem oyunu oynuyoruz, bu parçanın içine girecek oyuncu varsa değerlendiririz, yoksa gereksiz yere transfer yapmayacağız" şeklinde konuştu.

Bu arada Turuncu-lacivertli takım, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'ndeki akşam antrenmanıyla Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.