Mehmet Müezzinoğlu'ndan taşerona kadroda son durum açıklaması geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Müezzinoğlu yaptığı son dakiak açıklamasında taşerona kadro konusunda gelinen son durumu ve taşeron meselesinin ne zaman verileceğini açıkladı. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Mehmet Müezzinoğlu'ndan taşerona kadroda son durum açıklaması geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Müezzinoğlu, yaptığı son dakika açıklamasında taşerona kadro için, bir düzenlemenin hazırlandığını söyledi. Bakan Müezzinoğlu, 4-5 bakan tarafından hazırlanan taşeron kadro düzenlemesinin hükumetin gündemine gelmek üzere olduğunu açıkladı.

Bakan Müezzinoğlu, taşeron çalışanların durumuyla ilgili yol haritasını önümüzdeki günlerde şekillendireceklerini kaydetti. Başbakan Yardımcısı başkanlığında 4-5 bakan tarafından hazırlanan yol haritasını hükümete getireceklerini anlatan Müezzinoğlu, "Önümüzdeki günlerde şekillendirip yapacağız" dedi.

Son taşerona kadro açıklamaları için TIKLAYIN

Taşerona kadro haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir, grubumuza üye olabilir ve arkadaşlarınızı gruba üye yapabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.