Mehteran Bölüğünün Başı Kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı Atv ekranlarında binlerce izleyici ile buluştu. Yarışmada sorulan soru binlerce izleyiciyi düşündürmeye başladı.Yarışma devam ederken sorulan bir soru binlerce meraklı izleyici tarafından...

Yayınlanma:
Mehteran Bölüğünün Başı Kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı Atv ekranlarında binlerce izleyici ile buluştu. Yarışmada sorulan soru binlerce izleyiciyi düşündürmeye başladı.

Yarışma devam ederken sorulan bir soru binlerce meraklı izleyici tarafından internet üzerinde araştırılmaya başlandı. Binlerce izleyici, sorunun cevabını internet üzerinden araştırırken, seyirciler tahminde bulunduğu sorunun cevabı haberimizde. İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan sorunun cevabı.

SORUNUN CEVABI: mehteran bölüğünün komutanına çorbacıbaşı denir

Binlerce izleyiciyi tarafından her hafta ekran başına kilitleyen genel kültür bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster (eski adıyla Kim 500 Milyar İster) yarışmasını Kenan Işık’ın beyin kanaması geçirmesi sonrasında çok sayıda farklı sunucu ve ünlü isim sundu. Bu isimlerden Selçuk Yöntem uzun bir süre programın sunuculuğunu yaptı. Geçtiğimiz ay ise kanal aldığı kararla Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu olarak ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ı getirdi.

Son dakika haberlerinden, Türkiye haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, kültür ve sanat haberlerinden, yaşam haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.