Meral Akşener'in Yeni Partisindeki A Takımı Belli Oldu: Listede Flaş İsimler Var!

Meral Akşener'in kurmak için hazırlık yaptığı yeni partisinde A takımı belli oldu. İşte Akşener'in anlaştığı iddia edilen isimler.

Yayınlanma:
Meral Akşener'in Yeni Partisindeki A Takımı Belli Oldu: Listede Flaş İsimler Var!

Ünlü siyasetçi Meral Akşener'in kurmayı planladığı yeni parti ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Türk sağ siyasetinin en önemli kadın siyasetçilerinden olan Meral Akşener'in merkez sağda yeni bir parti kuracağı son günlerde gündemin en önemli konuları arasında yer alıyor. Alınan son dakika bilgilerine göre kurulacak yeni parti için çalışmalara hız kazandırıldığı belirtildi.

Meral Akşener’in, MHP'den ihraç edilen Ümit Özdağ ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile anlaştığı dikkatleri çekti. Meral Akşener’in liderliğindeki partinin A takımında, Koray Aydın’ın da yer alacağı haberi kulislerde konuşuluyor.

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, partisinden ihraç edilen Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile birlikte ‘hayır' kampanyasında önemli bir rol almışlardı. TBB Başkanı Feyzioğlu'nun yakın çevresi ise “Başkanın adı bu tür haberlerde hep geçiyor ancak böyle bir düşüncesi yok” bilgisini verdi.

MHP’den gönderilmeyen muhalif adaylardan Koray Aydın'ın, Meral Akşener’in liderliğindeki partinin A takımında yer alma konusuna sıcak baktığı da gündemde.

Meral Akşener'in Açıklaması

Meral Akşener en son katıldığı iftar programında, “Bin 200 arkadaşla görüştüm. Yüzde 90'ı yeni bir parti kurulmasını istedi. Bu ülkeyi kurdun kuşun elinden kurtaracağız” ifadelerini kullanmıştı.

Konu ile ilgili net açıklamaların önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.