Mert Daymaz'dan Ayrılan Hande Erçel Soluğu Hollanda'da Aldı (Ekin Mert Daymaz Kimdir?)

Geçtiğimiz günlerde biten Hande Erçel Ekin Mert Daymaz ilişkisi sonrasında , güzel oyuncu Hande Erçel'den ilk haber geldi. Güzel oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ile Hollanda'da olduğunu bildirdi.

Yayınlanma:
Mert Daymaz'dan Ayrılan Hande Erçel Soluğu Hollanda'da Aldı (Ekin Mert Daymaz Kimdir?)

Güzel oyuncvu ile Ekin Mert Daymaz, bir iniş bir çıkışlı ilişkilerini sonlandırdı.

1,5 yıl önce bir araya gelen ikili, geçtiğimiz yalarda bir birine darılmış, ancak 3 ay önce tekrar barışmıştı. Son olarak geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları kesinleşti. Ayrılık sonrasında güzel oyuncu Hande Erçel soluğu Hollanda'da aldı. sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Hollanda'da olduğunu belirten Hande Erçel, 'Hı From Amsterdam' (Amsterdam'dan Merhabalar) paylaşımını yaptı.

Ekin Mert Daymaz Kimdir?

1990 yılında Hollanda'da dünyaya gelen Daymaz, oyuncu ve manken olara meslek hayatına devam etmekte ve Best Model of Turkey yarışmasında 3. olmuştur.

2016 yılı itibariyle 3 adet televizyon dizisinde rol alan Daymaz'ın oyunculuk hayatına atıldığı ilk dizi olan Not Defteri, erken final yapmak zorunda kalmıştı. Daha sonra ise yaz sezonunda çekilen Çilek kokusu dizisinde boy gösteren Ekin Mert Daymaz, burada Volkan Mazharoğlu rolüne hayat verdi. Bu dizi ile ekranlara tekrar dönüş yapan Daymaz'ın oynadığı Çilek Kokusu reytinglerde sürekli olarak zirveye oynamıştı.

Bu diziden sonra Foz ekranlarında yayınlanan Hayat Sevince Güzel adlı dizide başrol oyuncusu olarak rol almıştır. Başrol oyuncusu olduğu bu dizi, 11 Temmuz - 15 Ağustos 2016 tarihleri arasında sürekli olarak gününün en çok izlenen programı olmayı başarmıştır.

Ekin Mert Daymaz, Haliç Üniversitesi'nde antrenörlük ve fitness okumaktadır.

Magazin haberlerinden, gündem haberlerinden  ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.