Meteorolojiden Son Dakika Açıklaması: "Sıcaklıklar Artıyor" (25-26-27 Aralık Hava Durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son dakika açıklamasına göre ülke genelinde sıcaklıkların 1 ile 3 derece arasında yükseleceği belirtildi. İşte Meteorolojiden yapılan son dakika açıklaması ve ülke genelinde önümüzdeki günlerde beklenen hava durumu tahmini.

Yayınlanma:
Meteorolojiden Son Dakika Açıklaması: "Sıcaklıklar Artıyor" (25-26-27 Aralık Hava Durumu)

Hafta sonu tatilinin gelmesi ile birlikte ülke genelinde vatandaşlar hava durumunu araştırmaya başladı. Peki Türkiye geneli hava durumu nedir? Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte Meteorolojiden gelen son dakika bilgileri ve ülke genelinde önümüzdeki günlerde beklenen hava durumu.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, "Son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, İç Anadolu'nun güneyi, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Antalya, Adana, Mersin ve Hatay çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimler ile Mardin çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde görülecek yağışların Hakkari çevrelerinde yoğun olması bekleniyor. Doğu kesimlerde kuvvetli olmak üzere iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Meteorolojiden yapılan bir diğer açıklamada ise ülke genelinde havanın 1 ile 3 derece arasında yükseliş göstermesi beklendiği belirtildi.

Hakkari ve Çevresi İçin Kar Yağışı Uyarısı

Meteorolojiden yapılan bir diğer açıklamada ise, "Hakkari çevrelerinde kar yağışının yoğun olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı vb) olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.

25 Aralık Pazar Hava Durumu

26 Aralık Pazartesi Hava Durumu

27 Aralık Salı Hava Durumu

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.