Meteorolojiden Son Dakika Uyarıları ve 13-14-15 Kasım Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika yağış ve fırtına uyarısı geldi. İşte yapılan uyarı açıklaması ve Türkiye geneli 3 günlük hava durumu.

Yayınlanma:
Meteorolojiden Son Dakika Uyarıları ve 13-14-15 Kasım Hava Durumu

Türkiye'de hava durumu nasıl? Meteorolojiden son dakika yapış uyarısı geldi. İşte yağış beklenen bölgeler ve Türkiye'nin üç günlük hava durumunu gösteren harita.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, Çanakkale'nin güneyi, İzmir'in kuzey bölgesi ve Balıkesir'in batı bölgesi, akşam saatlerinden itibaren yoğun yağmur altında kalacaklardır.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan yazılı açıklama göre, bugün akşam saatlerinden itibaren yurdumuzun batı bölgelerinde beklenen olası sağanak yağışların, kuvvetli rüzgarla birlikte Çanakkale'nin güneyinde bulunan Ayvacık, Balıkesir'in batı bölgesinde bulunan Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran ve Gömeç ile İzmir'in kuzey bölgesinde kalan Dikili ve Bergama ilçelerinde etkili olacağı ve vatandaşların bu bilgilere göre tedbir alması gerektiği vurgulandı.

Yapılan yazılı açıklamada, sel ile su baskını, ulaşımda aksama gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı sıkça tekrarlatıldı.

Meteorolojiden Son Dakika Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesinde yayımlanan son dakika açıklamasında, "Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara ve Kuzey Ege'de yarın (Pazar) sabah saatlerine kadar rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (60-80 km/saat) esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." uyarısı yapıldı

İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlerle oluşturulan Türkiye'de 3 günlük hava durumu haritası:

13 Kasım Pazar Türkiye Genel Hava Durumu Haritası

14 Kasım Pazartesi Türkiye Genel Hava Durumu Haritası

15 Kasım Salı Türkiye Genel Hava Durumu Haritası

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.