Milli Savunma Bakanlığı 30 Personel Alımına Kimler Başvurabilir?

Milli Savunma Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 30 sözleşmeli personel alımı yapıyor. Peki başvuru şartları nelerdir? İlgili ilana kimler başvurabilir? İşte detaylar ve başvuru hakkında bilinmesi gerekenler.

Yayınlanma:
Milli Savunma Bakanlığı 30 Personel Alımına Kimler Başvurabilir?

Milli Savunma Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı duyuru ile personel alımı yapacağını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında, Bakanlığın Muhabere ve Bilgi Sistem Dairesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 adet sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı belirtildi.

Genel Başvuru Şartları

Devlet Personel Başkanlığı sitesinde yayımlanan ilanda, ilgili personel alımına başvuruda bulunacak olan adayların, devlet memurları kanunun 48 'inci maddesinde yer alan şartları taşıyor olması, dört yıllık eğitim veren üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ve bunların dışında dört yıllık fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik ve matematik bölümlerinden mezun olması, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücretinin iki katını geçmeyecekler için en az 3, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunması, bilgisayar çevre bilimleri donanımı, ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmak kaydıyla program dillerinden en az ikisini biliyor olması şartları aranmaktadır.

Kıdemli Proje Yönetimi Özel Başvuru Şartları

Bu pozisyona başvuruda bulunacak adayların, Project Management Professional (PMP) veya Projects in Controlled Environments (PRINCE2) sertifikasına sahip olduğunu belgelemesi, en az 5 (beş) yıl proje yöneticisi olarak iş tecrübesine sahip olmak, bu sürenin en az 1 (bir) yılını kurumsal projelerde ekip/takım liderli olarak çalışmış olduğunu belgelemesi şartları aranmaktadır.

Teknik Şartname Uzmanı

Bu pozisyona başvuracak adayların en az 3 yıl bilişim projelerinde teknik şartname hazırlama konusunda iş tecrübesine sahip olduğunu belgelemesi gerekmektedir.

Veri Tabanı Uzmanı

Bu pozisyona başvuracak adayların ise, orta ve büyük ölçekli bilgi işlem merkezlerinde veri tabanı yöneticisi olarak en az 3 (üç) yıl çalışmış olduğunu belgelemesi gerekmektedir.

Kıdemli Java Yazılım Uzmanı

Bu pozisyona başvuracakların, Java teknolojileri (JEE, EJB 3.x, JAAS, JPA-2, vb.) konusunda az 5 (beş) yıl deneyim sahibi olduğunu belgelemesi gerekmektedir.

Java Yazılım Uzmanı

Adayların, Java teknolojileri konusunda (JEE, EJB 3.x, JAAS, JPA-2, vb.) en az 3 (üç) yıl deneyim sahibi olduğunu belgelemesi gerekmektedir.

Web Yazılım Geliştirme Uzmanı

Bu kadroya başvuracakların ise Microsoft Certified Professional Developer (MCPD) sertifikasına sahip olduğunu belgelemesi, en az 3 yıl yazılım geliştirme projelerinde görev yapmış olması, ASP.NET üzerinde gerçekleştirilen kurumsal projelerde en az 3 (üç) yıl deneyimli olduğunu belgelemesi gerekmektedir.

Kıdemli Yazılım Proje Yöneticisi

Bu pozisyon için ise adayların,  PMP (Project Management Professional) veya Projects in Controlled Environments (PRINCE2) sertifikasına sahip olduğunu belgelemesi, Java teknolojileri ile ilgili Eğitim, Katılım veya Uzmanlık Sertifikalarından herhangi birine sahip olduğunu belgelemesi, en az 5 yıl yazılım proje yöneticisi olarak iş tecrübesine sahip olmuş olmak,bu sürenin en az 1 yılını kurumsal projelerde ekip/takım liderli olarak çalışmış olduğunu belgelemesi gerekmektedir.

Yazılım Proje Yöneticisi

Bu pozisyon için adayların, Project Management Professional (PMP) veya Projects in Controlled Environments (PRINCE2) sertifikasına sahip olduğunu veya Proje Yönetimi eğitimi almış olduğunu belgelemesi, en az 5 (beş) yıl yazılım proje yöneticisi olarak iş tecrübesine sahip olduğunu belgelemesi gerekmektedir.

Başvuru

İlgili personel alımına başvuruda bulunacak olan adayların 6-20 Aralık tarihleri arasında, Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinde bulunan başvuru formunu doldurup fotoğraf yapıştırılıp ve imzalanıp Millî Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne (Yahya Galip Cad. Bakanlıklar/ANKARA) adresine elden teslim edeceklerdir.

Başvuru Esnasında İstenen Evraklar

# Fotoğraflı başvuru formu ve 3 fotoğraf

# Lisans Diploması

# Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

# Adli sicil belgesi

# Detaylı özgeçmiş (cv)

Diğer ayrıntılar ve personel alımı hakkında genel bilgi için  "http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?7ce3e66d-3a52-4825-9ecb-6dd837f955d0" adresini ziyaret edebilirsiniz.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.