Milyonlarca kamu personeline yüzde 5 indirimli elektrik fırsatı

Alınan son bilgilere göre CK Akdeniz Elektrik, kamu personellerine yönelik bir kampanya başlattı. Düzenlenen kampanyada gerekli şartları taşıyan memurlara elektriğin birim fiyat üzerinden yüzde 5'lik indirim uygulanacak. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Milyonlarca kamu personeline yüzde 5 indirimli elektrik fırsatı

CK Akdeniz Elektrikten bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada memurlara indirimli elektrik tarifesi uygulanacağı belirtildi

Antalya, Burdur ve Isparta başta olmak üzere Türkiye genelinde 81 ilde elektrik satış hizmeti vermekte olan CK Akdeniz Elektrik'in yeni tarifesi 'Enerjim Kamu', sektörde kamu personeline sunulan ilk ve tek tarife olma özelliği olarak ön plana çıkıyor.

Aylık Elektrik Faturası 82 Liranın Üzerinde Olan Memurlar

Aylık elektrik faturası ortalama olarak 82 lira ve üzerinde olan kamu çalışanı ya da emeklilerinin yararlanabileceği tarifede ulusal elektriğin birim fiyatı üzerinden memurlara ve emeklilere yüzde 5'lik indirim yapılacak. Söz konusu tarifeden kamu personelinin yanı sıra serbest tüketici hakkı olan üç yakını da faydalanabiliyor.

Kamu Personellerinin Hepsini Kapsıyor

Devlet Personel Başkanlığı verilerine göre Türkiye genelinde emekli kamu personeli dışındaki kamu çalışanlarının sayısı yaklaşık 3,3 milyon kişiyi buluyor. Bu çerçevede serbest tüketici hakkı olan her kamu çalışanı ve emeklisinin yanı sıra aynı şartları taşıyan 3 yakınına da indirimli elektrik fırsatı sunan CK Akdeniz Elektrik'in yeni tarifesi Enerjim Kamu, milyonlarca kişiyi kapsıyor.

Yaralanmak İçin Ne Yapmalı?

Konu ile ilgili açıklama yapan CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli bunun bir ilk olduğunu söyledi ve şunları ekledi: "Bu alanda bir eksik olduğunu görerek çalışan ve emekli ayrımı yapmaksızın tüm kamu personelini kapsayan 'Enerjim Kamu' tarifesini çıkardık. Abonelerimizin farklı beklentilerine yanıt vermek, sektörde ilklere imza atmak bizi mutlu ediyor. Enerjim Kamu tarifesine geçmek isteyenlerin serbest tüketici şartlarını taşımaları ve kamu personel kimliğini ibraz etmeleri gerekiyor"

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.