Model Grubu Dağıldı Mı? Fatma Turgut Model Grubunun Son Durumunu Açıkladı

Müzik dünyasının başarılı grubu Model dağıldı mı? Model grubunun dağıldığına yönelik basında çıkan haberler doğru mu? İşte Model grubunun solistinden son dakika açıklaması.

Yayınlanma:
Model Grubu Dağıldı Mı? Fatma Turgut Model Grubunun Son Durumunu Açıkladı

Daha önce basında yer alan haberlere göre Model Grubunun dağılacağı belirtilmişti ancak Fatma Turgut konu ile ilgili bir açıklama yapmıştı. Fatma Turgut yaptığı açıklamada Model Grubunun dağılmadığını, yeni bir şarkı çıkaracağını belirtmişti.

Bu haber sonrası sevinen Model hayranlarına kötü haber yine Fatma Turgut'tan geldi. Fatma Turgut, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Model grubunun dağıldığını belirtti. Fatma Turgut, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada 'Model Bitti' dedi.

Fatma Turgut, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "'Bekle' deyip gittiler, ben bekledim, onlar gelmedi. Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi. MODEL bitti arkadaşlar." sözlerini söyledi.

Model Grubu

2005 yılında kurulan grubun gitarında Okan Işık, davulda Aşkın Çolak, bas gitarda Can Temiz olarak kuruldu. 2007 yılında ise vokal olarak Fatma Turgut ve gitara Serkan Gürüzümcü katıldı. İki ismin ruba katılmasının ardından grubun adı MODEL olarak değiştirildi. İlk albümlerini Perili Sirk adı ile 2009 senesinde piyasaya sürdü.

Ödülleri

2007 yılında, 12. Tuborg Roxy Müzik Günlerinde Billboard Özel ÖdülüNokia Super Sound'07, "Arkadaşınla En İyi Giden Şarkı" kategorisi - birincilik ödülünü aldılar,

2011 yılında, Digital Age Awards - Sokakta Hayat Var adlı şarkı ödülünü aldı.

2012 yılında, PAL FM Müzik Ödülleri - En İyi Grup18. Kral Müzik Ödülleri - En İyi Grup11. Rotabest Ödülleri - En İyi Grup39. Altın Kelebek Müzik Ödülleri - En İyi Grup24. Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri - En İyi Reklam Müziği-Kağıttan Gemilerim, En Yaratıcı Müzik/Ses Tasarımı Birincisi (Ödül C-Section ajansına verilmiştir.)

2015 yılında da 42. Altın Kelebek Müzik Ödülleri - En İyi Grup1. Gossip Time Yıl Sonu Ödülleri - En İyi Grup ödülünü aldı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.