Muğla İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Atanan Şakir Fırat Erkal Kimdir?

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararına göre Muğla İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Şakir Fırat Erkal atandı. Peki Şakir Fırat Erkal kimdir? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Muğla İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Atanan Şakir Fırat Erkal Kimdir?

25 Mart Cumartesi tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan duyuruya göre Muğla İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ait atama kararı yer aldı. İşte atama kararına ait detaylar.

Resmi Gazete'nin bugün yayımlanan sayısında yer alan atama kararında, "Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Muğla İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne, Burdur İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şakir Fırat ERKAL’ın atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür." ifadelerine yer verildi.

Şakir Fırat Erkal Kimdir?

1973 yılında Malatya'nın Arapgir İlçesinde dünyaya gelen Şakir Fırat Erkal, ilköğretimin eğitimini burada tamamladı.

İlköğretimini tamamlayan Erkal, 1990 yılında İstanbul Selimiye Veteriner Sağlık Meslek Lisesi'nden mezun oldu ve aynı yıl Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak göreve başlangıç yaptı. 1994 yılında girdiği Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları bölümünden 1998 yılında mezun olan Şakir Fırat Erkal, çeşitli yerlerde Veteriner Sağlık Teknisyeni, Mühendis ve İlçe Müdürü olarak görev yaptı. 28 Ocak 2013 tarihinden itibaren Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü görevini yürütmekte olan Erkal, bugün yayımlanan resmi karar ile Muğla İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atandı.

Muğla İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atanan Şakir Fırat Erkal, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, atama haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.