Natalie Portman'lı Annihilation'un Türkçe Fragmanı Yayınlandı-İşte Vizyon Tarihi

Başrolünde güzel ve sempatik oyuncu Natalie Portman'ın rol aldığı Yok Oluş filminin Türkçe fragmanı ve Türkiye'de vizyon tarihi belli oldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Natalie Portman'lı Annihilation'un Türkçe Fragmanı Yayınlandı-İşte Vizyon Tarihi

Sinema severlerin büyük bir heyecan  ve merakla beklediği "Annihilation" filminden ilk fragman geldi. Fragmanın gelmesi ile birlikte vizyon tarihi de belli oldu.

Aralarında biyolog, antropolog, psikolog ve araştırmacı bulunan 4 kadın, gerçekleşen sıra dışı faaliyetlerden dolayı hükumet tarafından gizlice karantinaya alınan gizemli “Area X” adlı bölgeye gönderilir.

Bölgeye gelen grup, Southern Reach organizasyonu adıyla bu gizemli bölgeye gönderilen 12. keşif gezginleridir. Daha önce bölgeye giden 2. keşif grubu toplu intiharla, 3. keşif grubu insanların birbirine ateş edip öldürmesiyle sonuçlanır. 11. keşif grubu ise eski hallerine göre bir gölge gibi geri gelir ve bundan kısa süre sonra hepsi kanserden hayatını kaybeder. Kendilerini nelerin beklediğini bilmeyen bu 12. keşif grubu bir bilinmeze doğru gitmektedirler.

2015 yılının en çok konuşulan yönetmenlerinden Ex Machina'nmın yönetmeni Alex Garland'ın yeni filminde başrolü Jackie, Siyah Kuğu ve Leon filmlerinin Oscar ödüllü güzel ve sempatik oyuncu Natalie Portman üstlenirken, filmin kadrosunda Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson ve Ex-Machina'nın ardından yeniden yönetmenle birleşecek olan Oscar Isaac de yer alıyor.

Türkçe adı "Yok Oluş" olan film ülkemizde 6 Nisan 2018'de vizyona girecek.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.