Niğdeli Astsubay Gökhan Altınalana Hakkari'de Çıkan Çatışmada Şehit Oldu

Alınan son dakika bilgilerine göre Hakkari'de çıkan çatışmada yaralanan Niğdeli Astsubay Gökhan Altınalana, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Niğdeli Astsubay Gökhan Altınalana Hakkari'de Çıkan Çatışmada Şehit Oldu

Son dakika haberi Hakkari'den geldi.

Alınan bilgilere göre Hakkari ' nin Yüksekova ilçesi İkiyaka dağları bölgesinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonlar sırasında güvenlik güçleriyle PKK' lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada yaralanıp Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada tedavi altına alınan 1 askerin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi..

Yüksekova İlçesi'ndeki Dağlıca Bölgesi'nde Kuzey Irak'a sıfır noktada bulunan İkiyaka Dağları'nda güvenlik güçleri 25 Mart'ta operasyon başlattı. Dün gün boyunca devam eden hava destekli operasyonda, sınırın sıfır noktasındaki üs bölgelerine saldırı hazırlığında olan 22 terörist ölü ele geçirilerek terör örgütüne ağır darbe vuruldu. Bu operasyonlar sırasında 1 asker de ağır yaralandı. Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan asker, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit olan asker için bugün Hakkari'de tören yapılacak.

Bölgede 25 Mart tarihinde başlayan operasyonlarda şuana kadar 22 PKK ' lının etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Niğde'ye Şehit Ateşi Düştü

Şehit olan askerin ise kimliği açıklandı. Şehidin Niğdeli Astsubay Gökhan Altınalana olduğu belirtildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.