Niğdeli Jandarma Uzman Çavuş Efe Osman Apaydın Şırnak'ta Şehit Oldu

Şırnak'ta bölücü terör örgütü PKK'lılar ile çıkan çatışmada ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Jandarma Uzman Çavuş Efe Osman Apaydın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Yayınlanma:
Niğdeli Jandarma Uzman Çavuş Efe Osman Apaydın Şırnak'ta Şehit Oldu

Acı haber bugün Şırnak'tan gelmişti. Bölgeden alınan bilgilere göre Şırnak'ta devam eden terör operasyonları sırasında bölücü terör örgütü PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çıkan öatışmada jandarma uzman çavuş 26 yaşındaki Efe Osman Apaydın şehit oldu. Şehit uzman çavuş Efe Osman Apaydın'ın bir ay önce de çatışmada yaralandığı ve askerin iyileşmesinin ardından göreve döndüğü ortaya çıktı

Bestler- Dereler bölgesinde Elmadağı güney eteklerinde sabah 07.00 sularında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu, sıhhiye olan jandarma uzman çavuş Efe Osman Apaydın, ağır şekilde yaralandı. Yaralanan Apaydın, bölgeye çağrılan helikopterle Şırnak Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan uzman çavuş Efe OSman Apaydın, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Üç yıllık uzman çavuş olan, Meltem Apaydın'la evli 2 çocuk babası Efe Osman Apaydın'ın şehit düştüğü haberi, Niğde'de oturan baba evine askeri yetkililer tarafından verildi.

Uzman çavuş Efe Osman Apaydın'ın 24 Mart'ta yine teröristlerle çıkan çatışmada omzundan yaralandığı tedavisinin tamamlanmasının ardından tekrar görevine döndüğü belirtildi.

Şehit Efe Osman Apaydın, Niğde'de toprağa verilecek.

Son günlerde Şırnak'ta yoğun şekilde devam eden operasyonlarda çok syaıda terörist etkisiz hale getirilirken 6 askerimiz şehit düştü.

Son dakika haberlerinden, Türkiye haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Niğde

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.