Olası kabine değişikliğinde taşeron işçileri kadro için bekleten Müezzinoğlu değişmeli mi?

Olası kabine değişikliğinde taşerona kadro konusunda gözle görünür bir çalışma yapmayan Mehmet Müezzinoğlu değişir mi? Taşeron işçilere soruyoruz Mehmet Müezzinoğlu değişmeli mi? Yerine kim gelmelidir? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Olası kabine değişikliğinde taşeron işçileri kadro için bekleten Müezzinoğlu değişmeli mi?

16 Nisan anayasa değişikliği halk oylamasından evet sonucu çıkması ile birlikte Partili Cumhurbaşkanı sistemine geçiş yolu açıldı. Referandum kararının kesinleşmesinin ardından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Mayıs tarihinde AK Partiye üye olması ve 21 Mayıs tarihinde yapılacak olan olağanüstü kongre ile Genel Başkan olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanı olmasının ardından kabinede bazı değişiklikler yapması bekleniyor.

Olası bir kabine değişikliğinde kimlerin değişeceği henüz belli olmazken, bu konuda tahminler şimdiden yapılmaya başlandı.

Taşeron İşçilere Soruyoruz: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Değişmeli mi?

Süleyman Soylu'dan görevi devraldığından bu yana Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürüten Mehmet Müezzinoğlu, bu görevde 1 yıldan fazla süredir bulunuyor. Zaman zaman taşeron işçiler ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Müezzinoğlu, kadro meselesi hakkında 'sabredin, bekleyin, çalışmalar devam ediyor, referandumdan sonra, şuanda gündemimizde' gibi açıklamaları sürekli olarak yeniledi. Öte yandan Çalışma Bakan Yardımcısının yaptığı taşerona kadro çalışmalarında henüz şu konumdayız denilecek bir konumda değiliz açıklamaları yapması Bakanlığın bu konuya gereken önemi vermediği anlamına gelmektedir.

720 Binden Fazla Taşeron İşçi ve Ailelerinin Kaderi Hafife Alınmamalı

Açıklamalar ile sürekli olarak çalışma aşamasında olduğu belirtilen taşerona kadro konusunda yeteri kadar önemin verilmemesi, kadro bekleyen 720 binden fazla taşeron işçi ile onların ailelerinin hakkında girilmesi ve onların hayatlarının kötü etkilenmesi anlamına gelmektedir.

Bakan Değişirse Çalışmalar Aksar mı?

Çalışmalar devam sürecinde ise olası bir kabine değişikliğinde kadro çalışmalarının aksamaması beklenir.

Peki taşeron işçiler bu konuda ne düşünüyor. Sizce Bakan değişmeli mi? Değişirse yerine kim gelmeli? Aşağıda bulunan yorum kısmından görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Son taşerona kadro açıklamaları için TIKLAYIN

Taşerona kadro haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir, grubumuza üye olabilir ve arkadaşlarınızı gruba üye yapabilirsiniz.

 Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN
5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.