Ordu ve Aksaray'da Trafik Kazası: 1 Ölü , 8 Yaralı

Ordu'nun Fatsa İlçesinde ve Aksaray'da soğuk hava sonucu meydana gelen buzlanma nedeniyle trafik kazası meydana geldi. İşte Kazaların detayları.

Yayınlanma:
Ordu ve Aksaray'da Trafik Kazası: 1 Ölü , 8 Yaralı

Ordu'nun Fatsa İlçesinde bir TIR ile otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Fatsa'da bulunan Dolunay Kavşağı'nda önceki gece meydana gelen trafik kazasında Ünye İlçesi'nden Ordu yönüne giden ve Ferhat Öztaş yönetiminde olduğu belirtilen 06 SAR 84 plakalı TIR, kavşakta Dursun Mehmet Erişmiş'in kullandığı 52 EP 765 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada otomobil sürücüsü ile yanında bulunan Mustafa Erişmiş, Döndü Erişmiş ve Sebahat Erişmiş yaralandı. Kaza sonucu bölgede bulunan vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesi ve ilçede bulunan özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına aldı. Yaralılardan durumu ağır olarak Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sebahat Erişmiş, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavileri hastanelerde devam ederken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Aksaray'da Öğrenci Servisi Kaza Yaptı: 5 Yaralı

Aksaray buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan öğrenci servisinin şarampole devrilmesi sonucu 4’ü öğrenci 5 kişi yaralandı.

Kaza, bugün 08.30 sıralarında  Aksaray Akin köyü yolunda meydana geldi. Aksaray merkeze bağlı Gültepe Köylü’nden, Güller Ceylan Acar İlkokulu'na öğrenci taşıyan 58 yaşındaki Hamza Bülbül yönetimindeki 68 S 0359 öğrenci servisi, iddiaya göre yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkın şarampole devrildi. Kazada minibüste bulunan öğrenciler Eren C. (13),  Bedirhan Ç. (6), Zilan Ç. (10) ve Kübra Ç. (6) ile hostes Elmas B. (25) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

5haber.com  | Ordu

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.