Ortaköy Saldırısında Hayatını Kaybeden Ayhan Arık Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

İstanbul'un :Ortaköy İlçesinde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenlerden Ayhan Arık, son yolculuğuna uğurlandı İşte detaylar.

Yayınlanma:
Ortaköy Saldırısında Hayatını Kaybeden Ayhan Arık Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

İstanbul Ortaköy'de yılbaşı eğlencesinin yapıldığı sırada bir gece kulübüne yönelik meydana silahlı terör saldırısında 39 kişi yaşamını yitirirken 65 kişi de yaralanmıştı. Saldırıda hayatını kaybedenerden

Teröristin ilk kurbanlarından Ayhan Arık, son yolculuğuna uğurlanıyor. Reina'daki yılbaşı eğlencesine yabancı uyruklu misafirleri getiren Turizm Şirketi çalışanı, Ayhan Arık kapıda beklerken teröristin ilk kurşanlarına hedef oldu. Başından aldığı kurşunla kapı önünde hayatını kaybeden Arık için Küçükköy Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor. Arık'ın Türk Bayrağına sarılı tabuta camiye getirildi. İki oğlu babalarının tabutu başında gözyaşı döktü.

Numan Kurtulmuş'tan Saldırı İle İlgili Açıklama

Başbakan Yardımcısı ve Hükumet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, İstanbul'un Ortaköy İlçesinde bulunan bir gece kulübüne yönelik önceki akşam düzenlenen terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada, "Oynanan oyunların farkındayız. Savaş ve terör cephesindekilerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Ortaköy'de bir gece kulübüne yönelik düzenlenen terör saldırısının ardından, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden bazı açıklamalarda bulundu. Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Kurtulmuş, "Üst üste terör saldırılarıyla Türkiye'nin birliğini, dirliğini, bölgedeki yeni barış perspektifini hedefleyenler başaramayacaktır. Oynanan oyunların farkındayız. Önümüzde iki taraf vardır: Biri barış ve insanlık cephesi, diğeri terör ve çatışma cephesi. Biz barış ve insanlık cephesinde yer almakta kararlıyız. Savaş ve terör cephesindekilerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir" açıklamasında bulundu.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.