Osmaniyeli 21 Yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Acıbucu Şehit Oldu

Hakkari'nin Çukurca İlçesinde gerçekleşen hain saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan 21 yaşındaki uzman çavuş Mehmet Acıbucu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Osmaniyeli 21 Yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Acıbucu Şehit Oldu

Hakkari'nin Çukurca İlçesinde önceki gece gerçekleşen hain saldırıda yaralanan askerimiz bu akşam şehit oldu.

Çukurca'da bölücü terör örgütü PKK'nın önceki gün üst bölgesine yönelik düzenlediği hain saldırıda yaralanan Mehmet Acıbucu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Yaralı askerimiz, kaldırıldığı hastanede tüm müdahaleler rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit olan uzman çavuş 21 yaşındaki Mehmet Acıbucu'nun Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'ndeki baba ocağına şehit ateşi düştü.

21 yaşındaki uzman çavuş Mehmet Acıbucu'nun şehit olduğu haberini Osmaniye'nin Kadirli İlçesi Dervişpaşa Mahallesi'nde yaşayan ailesine Kaymakamı Tamer Orhan ve beraberinde bulunan askeri heyet iletti. Babası ve annesi Yeter Acıbucu, küçük yaşta vefat eden şehit uzman çavuş Acıbucu'nun acı haberi alınca fenalık geçirdi. Yeter Acıbucu'ya bölgede hazır şekilde beklemekte olan sağlık görevlileri müdahalede bulundu. Ailenin yakınları ve komşuları, Türk bayrakları asılan şehit evine akın etti.

Ailenin tek oğlu ve bekar olan şehit uzman çavuş Mehmet Acıbucu'nun göreve 8 ay önce başladığı, en son 15 gün önce izinli olarak baba evine geldiği belirtildi.

Şehit Acıbucu'nun cenazesinin, yarın düzenlenecek törenle Kadirli'de toprağa verileceği bildirildi.

5haber.com  |  Osmaniye

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.